Wysłany: 21-09-2013, 16:17 kieszenie do skafandra suchego oraz buty
Witajcie
bardzo liczę na Wasza pomoc .
Nie wiem jakie są najlepsze kieszenie do suchego, chciałbym wkleic i nie wiem jakie sobie kupić Santi, Dui czy inne?
Jeszcze buty do suchego , jakie są w porządku?
Czekam na wiadomości.
Ostatnio zmieniony przez piotruspan 21-09-2013, 16:18, w całości zmieniany 1 raz
CZesc ja ze swojej strony moge polecic SANti lub Equesa najlepiej typu CARGO sa duze wiec cos sie tam zmiesci, dobre rozwiazania wew zaczepow i gumek. Buty flexole max komfortu i wygody o bardzo duzej wytrzymalosci. Plus na pewno taki ze sa swietne do wywijania jak suszysz suchara, z kaloszami taki temat nie przejdzie i smierdza po jakims czasie. Mozesz uzywac tam jakis gowien do odswiezenia...ale jestem zdania ze jak sie robi to porzadnie. Kwestia pieniedzy i gustu bo ktos za chwilke napisze ze kalosze sa lepsze...
Wiek: 63 Dołączył: 24 Maj 2004 Posty: 3728 Skąd: Katowice
Wysłany: 21-09-2013, 22:03 Re: kieszenie do skafandra suchego oraz buty
piotruspan napisał/a:
jakie są najlepsze kieszenie do suchego
IMHO najlepsze są kieszenie standardowe dla Santi Elite.
Różnią się istotnie od standardowych dla starszych Santi, a są dla mnie wzorcowe
Następne w kolejności Halcyon.
Wysłany: 22-09-2013, 00:41 Re: kieszenie do skafandra suchego oraz buty
piotruspan napisał/a:
Podstawowe pytanie, to czy masz już suchego ze skarpetami i pytasz, jakie buty na to, czy tez szukasz porady, które z rozwiazań zastosować- tzn kalosze, fleksole, czy skarpety z butami osobno, bo chyba nie do końca to jasne jest
Wysłany: 09-10-2013, 09:46 Re: kieszenie do skafandra suchego oraz buty
piotruspan napisał/a:
Nie wiem jakie są najlepsze kieszenie do suchego, chciałbym wkleic
Kieszenie jak najwieksze i koniecznie dwie. Zwróć uwagę, żeby wkleili Ci w dobrym miejscu. W razie czego służe osobistą pomocą.
piotruspan napisał/a:
Zwykłe kaloszki, takie niezbyt dopasowane, ciut większe, żeby nurkowe bamboszki się zmieściły... Po wielu eksperymentach w zakresie butów (skarpety neoprenowe, trecki, trampki, rzepki, sznurowadła) jakiś czas temu dotarłam do punktu zwykłych gumowych butów na solidnej, twardej podeszwie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko