Wysłany: 22-09-2013, 12:43 Witam się i szukam Cię ;) Gdańsk/Trójmiasto
Cześć,
2 tyg. temu uczestniczyłam w kursie OWD, teraz czekam na plastik i chcę iść dalej w tym kierunku robiąc AOWD, zaliczyć parę nurków żeby czuć się pewniej w wodzie i mój plan to wyprawa w ciepłe wody na okolice czasu Sylwestrowego.
Czy możecie polecić jakieś centra nurkowe w Trójmieście? Czy jest może ktoś o podobnych planach?
Chętnie znajdę też partnera nurkowego, płeć nieistotna, wiek również nie jest ważny, ważne są chęci i wspólna motywacja do szkolenia się i do eksploracji świata podwodnego
Wysłany: 22-09-2013, 14:43
Submarine - pomorskie Centrum Nurkowania w Redzie - prowadzony przez Michała Czermińskiego:) bardzo dużo nurkuje na zatoce i otwartym w okolicy, ale też dalszym Bałtyku, kilka razy w roku są wyjazdy w ciekawe miejsca w Polsce i kilka razy do ciepłych krajów- były - Egipt, Chorwacja, Teneryfa, na pewno znajdziesz coś dla siebie, a w kazdym razie spróbujesz różnych rzeczy Zagrożenie jest jedno, u Michała jakoś szybko dużo osób przechodzi w techniczne nurki
Wysłany: 22-09-2013, 20:07
md1974 napisał/a:
lozerka napisał/a:
Zagrożenie jest jedno, u Michała jakoś szybko dużo osób przechodzi w techniczne nurki
Bo z Michałem fajnie się nura głębiej . Tylko nie wiem czy to jest zagrożenie czy normalna droga ewolucji.
Również polecam.
ojj, tylko trochę się śmieje z tego, że niemal wszyscy kursanci Michała, ktorych poznałam w czasie ponad dwuletniej znajomości, a zaczynali na moich oczach i równolegle ze mną, jak większość- od pianki i singla, obecnie schodzą właśnie na coraz głępiej i dłużej
a czy normalna? Na pewno, gdy ma się tyle wraków w przydomowym basenie - zdecydowanie tak
Ale ci, których ta droga ewolucji nie przekonuje, tez znajdą tam miejsce
A ja myślę, że to nie kwestia przekonania co do drogi ewolucji tylko tego, że każdy ma prawo w innym miejscu tej drogi powiedzieć stop.
Ja nie mam takiego fajnego przydomowego basenu (czego strasznie żałuję) a i tak mnie ciągnie dłużej i głębiej. Chociaż ostatnio zaczynam coraz wyraźniej widzieć koniec tej drogi - koniec akceptowalny dla mnie.
Wspomniany Paweł Poręba - jak najbardziej w kwestii szkolenia. Natomiast jeśli chodzi o organizację wyjazdów czy nawet pomoc w znalezieniu partnera to jednak prędzej Michał Czermiński.
Ostatnio zmieniony przez md1974 22-09-2013, 21:03, w całości zmieniany 1 raz
Marcin13736 [Usunięty]
Wysłany: 22-09-2013, 21:03
CZeść, Ruda89, szkoda że mamy tak daleko do siebie...
hej Ruda89,
+1 dla gdańskiego Trytona
Sylwester to może niekoniecznie, ale jakbyś w przyszłym sezonie chciała wejść do wody w okolicach Trójmiasta to się odezwij
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko