Wysłany: 07-11-2013, 21:17 Kto tak naprawdę szkoli przyszłego Instruktora????
Waszym zdanie kto szkoli ludzi od poszczegolnych kursów czyli od OWD, potem AOWD i dalej do DM a nawet AI i wtedy dana osoba się decyduje gdzy jest przygotowana w pełni na 200% idzie na IDC.
JA słyszałem ze to CD jest tym który wyszkolił daną osobę , nie Instruktor który przez wiele dni, tygodni i moze nawet miesiecy szkolił daną osobę.
Wiek: 63 Dołączył: 13 Sie 2007 Posty: 2478 Skąd: Trójmiasto
Wysłany: 07-11-2013, 22:35
Duży i dorosły chłop jesteś , na swojej stronie opisałeś dokładnie krok po kroku gdzie i kto Cię szkolił , i nadal nie wiesz ???? Musisz pytać o to na forum ??? Trochę podkopujesz tym swój autorytet instruktora , bo jak chcesz szkolić , jak nie wiesz skąd się właściwie wziąłeś ????
Takie pytanie zadał mi ostatnio mój kolega i stwierdził ze stary nie wiesz o co chodzi to chodzi o......, a takze co o tym sądzę.
Chciałem wysłuchać jego opini oraz waszej opinii!!!!!
Ponadto powiedział mi ciekawą rzecz.
Zajrzyj na Forum Nuras i zobaczysz lub poczytasz kilka ciekawych lub nie ciekawych rzeczy oraz teoretyków lub praktyków.
Dlatego też czytam.
Wysłany: 07-11-2013, 23:15 Re: Kto tak naprawdę szkoli przyszłego Instruktora????
DARCO2013 napisał/a:
Waszym zdanie kto szkoli ludzi od poszczegolnych kursów czyli od OWD, potem AOWD i dalej do DM a nawet AI i wtedy dana osoba się decyduje gdzy jest przygotowana w pełni na 200% idzie na IDC.
JA słyszałem ze to CD jest tym który wyszkolił daną osobę , nie Instruktor który przez wiele dni, tygodni i moze nawet miesiecy szkolił daną osobę.
Pewnie chodzi mu o to że instruktor szkoląc DM a potem i może na AI wykłada całą wiedzę teoretyczną i praktyczną poniekąd przygotowując takiego delikwenta do kursu instruktorskiego.
Czyli odwala w dużej mierze czarną robotę za CD.
DM po dobrej szkole instruktorskiej i praktyce w jakiejś bazie zaliczy taki kurs z piórkiem w d...ie
Pozdrawiam Jacek
Ostatnio zmieniony przez jackdiver 07-11-2013, 23:26, w całości zmieniany 1 raz
No to źle słyszałeś, bo dana osoba sama się szkoli, sama jest odpowiedzialna za SWOJE sukcesy tak na etapie kursów, jak i w późniejszej karierze zawodowej. A wybór szkoły/instruktora może jedynie przyspieszyć lub spowolnić ten proces.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko