Dajcie sobie na luz z tymi próbami tłumaczenia z ichniego na polski
Dzieciak poszedł już spać bo jutro szkoła.
Wróci z niej jutro po południu to się uaktywni
kubamat - jak rozumiem jesteś dyscośtam i dlatego piszesz jak piszesz. Tylko, że żadne dys... nie zwalnia Cię z przestrzegania norm i nie usprawiedliwia wyzywania innych. Przez to wyznanie Twój post nie stał się nawet odrobinę bardziej czytelny - ja w dalszym ciągu nie wiem o co Ci chodzi.
Rozumiem że dysleksja to robienie błędów ortograficznych ale żeby pisać bez sensu to nawet dyskopatia tego nie tłumaczy.
Także nie czaję , chciałby OWD dla kilku osób czy chodzi o coś innego?
Wysłany: 18-11-2013, 07:31
Cytat:
Witam potrzebuje zrobić OWD dwie osoby pełnoletni., 200 godzin pod woda,,, z instruktorem 6 + teoria base ,,,, i 12 lat 6 godzin basen instruktor 8 godzin jezioro może ,,zależy mi na cenie tylko okolice i Wrocławia TYLKO PROSZĘ BEZ ZŁOŚLIWYCH KOMETARZY Z CZEGO ZNANE TO FORUM
Cytat:
Jak dla mnie to Kubamat napisal tak.
Dwie osoby 18+ potrzebuja OWD
200 godzin maja "wynurkowane" (razem lub na glowe)
do tego 6 godz. z instruktorem + zrobiona teoria i zajecia basenowe.
do tego chyba dochodzi dziecko 12 lat, "wynurkowanych" ma 6 godz.
na basenie i 8 godz z instruktorem na jeziorze.
Dziubek72, jesteś żywym dowodem na to, że to Polacy rozszyfrowali Enigmę.
MSC
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko