Wysłany: 08-12-2013, 12:58 Moje przeprosiny dla tych których obraziłem lub poczuli się
Moi Drodzy!
Z uwagi że ostatnio dałem porządnie plamę i zasugerowałem niektórym osobom to co faktycznie nie ma racji bytu postanowiłem PRZEPROSIĆ . Oczywiście , to One miały rację a ja się myliłem. Przyznaję że w stosunku do doświadczenia innych jestem ... CIENIASEM.
I faktycznie , za dużo na forum czasu a za mało w wodzie.
Także , korzystając z okazji że jest dział "Powitania i podziękowania" chciałbym przeprosić . Do zobaczenia na Zakrzówku , Koparkach , Balatonie lub nawet na Krukach.
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony przez connan1973 08-12-2013, 13:27, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 08-12-2013, 13:42
Connan, już Ci chyba sugerowałem w jednym z wątków. Nie przepraszaj (według mnie nie masz za co), tylko nabierz wiary, nurkuj, rozwijaj się, poszerzaj horyzonty.
Wysłany: 08-12-2013, 15:18
Panowie Conan jest na dobrej drodze . Zdał sobie sprawę że mało wie i mało umie . Sebek do końca 2014 nauczysz się nurkować jak człowiek .
Sebek jest wybitnym specjalista w innej dziedzinie . Wierzę Sebastian że w Nurkowaniu tez będziesz bardzo dobry . Zbieraj ekipę na basen i działamy .
Wysłany: 08-12-2013, 16:27
connan, wprawdzie w ogóle nie czuję się adresatką tego postu, bo chociaż dyskutowaliśmy, to ani mnie nie obrażałeś, ani się nie poczułam , ale wtracę swoje 5 groszy
Wydaje mi się, ze dopóki w dyskusji trzymasz się pewnych zasad netykiety, savoir vivre i ogólnie pojętej kultury, to mogą drzazgi lecieć na poglądy, ale nikt obrażony się nie powinien czuć
poza tym, mam nadzieję, że jednak każdy ma odrobinę pokory i dystansu wobec siebie i potrafi ocenić, że kiedyś też miał taki moment, gdy wydawało mu się, że wie niemal wszystko w jakiejś tam dziedzinie, w której właśnie okrzepł, a tak naprawdę była to tylko pewność początkującego
Wysłany: 08-12-2013, 20:50
Conan ty chyba naprawde nie masz juz o czym pisac bo pierdzielisz niemilosiernie....idz lepiej na nura albo poderwij jakas nastoletnia dupcie bo swiat jest naprawde ciekawy i szkoda czasu na takie smutki....
Wysłany: 02-01-2014, 14:49 Re: Moje przeprosiny dla tych których obraziłem lub poczuli
connan1973 napisał/a:
postanowiłem PRZEPROSIĆ .
Conan, gratuluję odwagi cywilnej. Umieć rozpoznać swój błąd i przyznać się do tego to jest coś Życzę Ci wiary we własne siły, niesłabnącego zapału do samodoskonalenia i wszystkiego najpiękniejszego w nurkowaniu i nie tylko w 2014 i nie tylko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko