`czyli zawsze w razie czego zylete 1 mm mozna pod triborda jeszcze wrzucic?
Można, ja miałem i za dużo to nie dało. Temperatury zalecane do 10 do 18 i wtedy się sprawdza. Sucho jest to fakt. Ja akurat dostałem do niego rękawice więc wyszedł 899zł.
Pisałeś wcześniej o naszych jeziorach, więc mi teraz z oceanami nie wyskakuj.
Piotr Stańczuk napisał/a:
w naszych jeziorach głębiej nawet latem jest poniżej 10
Generalnie slodka tez zamarza w znacznie nizszych temperaturach, rekord to AFAIR -48 stopni Celsjusza - z tym, ze musi byc bez zanieczyszczen. Nie dotyczy to polskich jezior, wiec pisze jako ciekawostke
Chłopaki, wykraczacie poza normalne warunki dla wody w jeziorach. Bo inaczej można napisać, że pożar instalacji pod napięciem można gasić wodą (bo czyste chemicznie H20 jest izolatorem) - tylko czy w dobra stronę będziemy brnąć?
Ostatnio zmieniony przez Nuroslaw 19-01-2015, 13:18, w całości zmieniany 1 raz
Witam. Mogę się podpiąć pod temat?
sam zastanawiałem się nad tą pianką z Decathlonu ale znalazłem też piankę SubGeara http://divezone.pl/subgea...ski-p-4647.html
Tak jak Plamczak mam zamiar nurkować w naszych wodach.
Ostatnio zmieniony przez blow 25-01-2015, 17:54, w całości zmieniany 2 razy
Witam. Mogę się podpiąć pod temat?
sam zastanawiałem się nad tą pianką z Decathlonu ale znalazłem też piankę SubGeara http://divezone.pl/subgea...ski-p-4647.html
Tak jak Plamczak mam zamiar nurkować w naszych wodach.
Nurkowalem 7 + 2,5 i nie krepuje ruchòw ale nic to nie dalo.
krzysiek_x [Usunięty]
Wysłany: 28-01-2015, 13:37 Re: pianka mokra cz pol mokra
plamczak1979 napisał/a:
zaznacze od razu ze na suchara mnie nie stac,a uzywanego nie chce,
mam zamiar nyrkowac narazie w naszych wodach od poznej wiosny do jesieni zim nie planuje
Kilkoro spośród moich znajomych kupiło używane, żyją, mają się dobrze. Zastanów się jeszcze, bo pieniądze łatwo wydać, a za te ~1200 (cena pianki) można znaleźć dobrą sztukę. Poproś kogoś ze sklepu nurkowego by Ci poszukał.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko