Do mojego pudełka od maski razem z nią mieszczą się dwa kompaktowej wielkości urządzenia. Układanie wymaga chwili uwagi i pewnej schludności, ale generalnie rozwiązanie się sprawdza. Jedna szkatułka mniej . Polecam.
zdrówka
też używałem pudełka od maski, ale nie chciałem odkształcać/ ugniatać fartucha
maski komputerem i dlatego zegarki znalazły oddzielny domek.
Co więcej często się zdarzało że mimo wszystko leżały gdzieś przy latarce/nożu i niszczały.
Teraz myślę o kolejnym pudełku ...na inne małe pudełka
też używałem pudełka od maski, ale nie chciałem odkształcać/ ugniatać fartucha..
Miałem takie obawy. Tak jak pisałem - dbam za każdym razem o nieprzypadkowe rozmieszczenie lokatorów pudełka i do dziś maska /kupiona w 2009r/ ma się świetnie.
Oczywiście rozumiem sympatię do kolejnych pudełek i pudełeczek, dopóki się wszystkie mieszczą w aucie, jest OK .
zdrówka
Do mojego pudełka od maski razem z nią mieszczą się dwa kompaktowej wielkości urządzenia. Układanie wymaga chwili uwagi i pewnej schludności, ale generalnie rozwiązanie się sprawdza.
Dokładnie tak. Jedno pudełko - maska, komputer, dirnożyk, drugie - maska zapasowa, kompas, ezzy-cut.
Sebiriusz napisał/a:
nie chciałem odkształcać/ ugniatać fartucha maski komputerem
A jak maska zapasowa jest w kieszeni skafandra razem z innymi akcesoriami (np. wetnotes, bojka+szpulka) albo nawet i sama, to się fartuch w niej nie ugniata?
ugniata, ugniata - dlatego maskę wkładam do kieszeni przed nureczkiem, a po nim siup do pudełeczka.
Mnie ostatnio denerwuje bałagan w mojej skrzyneczce. Stąd chce mieć wszystko w konkretnych miejscach. Po nureczku nożyk, seko i jakieś głupoty latają luźno na dnie. Jak miało by to swoją przegródkę to było by git
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko