A to dorzucę jeszcze jeden filmik z ostatniego weekendu przedstawiający Mega wizurę w Angielskim kamieniołomie Chepstow. Łupinka na filmiku leży na 50m, max głębokość 75m, temp 7c.
Wiek: 43 Dołączył: 14 Sie 2013 Posty: 399 Skąd: Białystok
Wysłany: 08-04-2015, 14:39
stegano napisał/a:
A to dorzucę jeszcze jeden filmik z ostatniego weekendu przedstawiający Mega wizurę w Angielskim kamieniołomie Chepstow. Łupinka na filmiku leży na 50m, max głębokość 75m, temp 7c.
Mieciu, "Wybierając swój los, wybrałem szaleństwo..." Tak forma nurkowania mi najbardziej odpowiada, generalnie 60% moich nurkowań to nurkowania solo. "Paradoksalnie" bezpieczniej i pewniej się czuje poświęcając swoja uwagę na danym "zadaniu" (nurkowaniu) które muszę przeprowadzić głęboko (poniżej 60m). Druga sprawa, to niestety, nie każdego stać na regularne nury Trimixowe, wiec sensownych partnurow w okolicy jak na receptę...
Ostatnio zmieniony przez stegano 08-04-2015, 14:52, w całości zmieniany 1 raz
Patrzaj, patrzaj! Mielismy nawet lekki kontakt fizyczny wewnatrz samolotu I pozniej ta konsternacja posrod nas, ze nagle znalazl sie kolejny gosc, ktory wyglada podobnie do nas, ale co z nim zronbic?? Przygarnac czy jak??
Sluchaj, jakbys mial ochote na Chepstow w ten weekend, to ja chetnie sie pisze. Niesamowite miejsce. Probowalem do Ciebie napisac na priv, ale masz zablokowane wiadomosci.
Karollo, Wiadomości priv właśnie włączyłem. W ta sobotę jestem na Chepstow, ale nurkuje z rodzina czysto rekreacyjne. Najbliższy termin nie jem mi jeszcze znany, bo w planach mam sporo wypadów nad morze. Daj znać na priv to się omówimy. Na FB jestem dostępny 24h
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko