Skaner, nie generalizuj, na Podlasiu też są rozumni ludzie,.... tyle że w mniejszości jak widać. Co do ambon to masz rację. Grzmieli jak ta lala, nawet żonkę mi przestawili. EHHH
Skaner, nie generalizuj, na Podlasiu też są rozumni ludzie,.... tyle że w mniejszości jak widać. Co do ambon to masz rację. Grzmieli jak ta lala, nawet żonkę mi przestawili. EHHH
Oczywiście że nie można generalizować, mam wielu przyjaciół z Podlasia to świetni i światli ludzie między od nich mam niektóre opinie więc jak zawsze nie istniej coś takiego jak "wszyscy" "każdy" i 100% w społeczeństwie.
[ Dodano: 29-05-2015, 11:01 ]
xaltuton napisał/a:
Nikt sie z toba jako jednostka nie liczy, chociaz oczywiscie mozesz wierzyc, ze jestes bardzo wazny, a twoj glos cos zmienia
Zmienia zmienia. w I turze głosowałem na Kukiza i co? Nieźle namieszaliśmy betonowi w ich kampaniach
Ponawiam pytanie,co sądzicie o elekcie,czy ma zadatki na kogoś kto moze przestac krecic sie wokol smolenskiej brzozy czy bezzwrotnych pozyczek na wojne ukrainska?
Powinieneś się poczuć "zmuszony" 11 stron wcześniej. Ty i właściciel forum. To podobno jest forum dla nurków a nie tablica ogłoszeń dla politycznych deklaracji - niezależnie od tego jak są chore.
Ponawiam pytanie,co sądzicie o elekcie,czy ma zadatki na kogoś kto moze przestac krecic sie wokol smolenskiej brzozy czy bezzwrotnych pozyczek na wojne ukrainska?
Nie,
Możesz być pewny że w pałacu prezydenckim będzie spał Jarek z kotem a Dudowie co najwyżej w pokoju na poddaszu.
Scaner te Twoje "wtręty"można rozumieć wielorako.Głosowałem na Dude bo jestem głupi i z Podlasia,czy może dla tego ze jestem robotnikiem ze Śląska,czy może mózg mi zlasowali małopolscy proboszcze?Nie,panie Kolego.Glosowalem tak by przerwać ten francowaty uklad,i dać do myślenia temu pozal sie Boze,towarzystwu wzajemnej adoracji.
Być może w krótce gabinetem prezydenta zawladnie Antoni,a po korytażach beda przetaczac sie tabuny kotow,a bez gromnicy strach bedzie isc nawet do hipermarketu,ale tego nie wiemy.I nie dowiemy sie jak bedzie doputy nie przekonamy sie o tym na wlasnej skorze.BK nie robił NIC.Zobaczymy jak bedzie teraz.A ten temat powisi tu jeszcze troche i bedziemy miec czas na konfrontacje zapowiedzi z efektami.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko