To okonie wielkie jak wigilijne karpie. Zlokalizowałem stale trzymającą się razem grupę ok 10 sztuk z czego 3 - 4 największe oceniam na około 2 kg wagi. Mam zamiar je jeszcze w przyszłości odwiedzać z kamerą. Miłego oglądania - każdemu życzę kontaktu na żywo z
takimi rybami!
Jak na PL to fajne, niestety u niemiaszków mają lepiej
Poniżej filmik jaki zrobiłem na żwirowni Helenesee (bez obróbki więc może trochę przynudzać)
https://www.youtube.com/watch?v=xUsj3QwEjPc
Swoją drogą, kiedy w końcu Polacy zrozumieją aby przestać zaśmiecać wokół siebie. W rodzimych akwenach ma się wrażenie pływania po śmietniku.
Piękne ujęcia. Gratuluję.
To typowa kryjówka okoni przy brzegu pod zacumowaną łodzią. Ale cudze chwalić a swego nie znać? Udowodnię Ci że Polaszki nie mają gorzej niż Niemiaszki na żwirowni Helenesee i jak tylko zaświeci słońce to nagram coś takiego identycznego blisko domu. Tyle, że mam teraz pilniejsze filmy do zrobienia, więc opublikuję do miesiąca czasu.
Ostatnio zmieniony przez bruner 19-10-2015, 14:03, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko