I jeszcze najlepiej z kim te nurkowania , a jaki miał on stopień,a wjakim akwenie , a w jakim sprzęcie , a w jakim kraju .................................................etc jeśli chodzi o wybory miss to nie ten adres
pzdr Grzegorz
...i jeszcze ilość i pojemność putli, rodzaj skafandra, temperatura wody, widoczność, falowanie, czas i glębokość przystanków dekompresyjnych jak również rodzaj komputera i może jeszcze tylko... wydruk profilu - hłe, hłe, hłe.
A jeżeli troszeczkę się wstydzisz że jesteś z "gorszej" organizacji, to nie umieszczaj danych w profilu. Ja właśnie jestem z tej "gorszej" i dlatego w profilu mam pusto
zupełnie nie rozumiem oco ci chodzi , ponieważ ja nie mam absolutnie kompleksu organizacji, bo jeśli chodzi o szkolenia to wybieram dobrych nurów u których sie szkolę i często są z innych stowarzyszeń a mi nie zawsze zależy na plastiku a raczej na wiedzy
pzdr Grzegorz
ps.niczego nie mam zamiaru zmieniać w swoim profilu
Wysłany: 02-06-2005, 22:19
Heheh no i zaraz sie nozwu zacznie...
Pomysł jest mocno kiepski, nic nie wniesie a będzie tylko kolejne poletko do rozegrania jakichś wojenek, choć na szczęście na Fn nie ma ich często..
A propo dobrych i złych organizacji..
Zauważyliście że teraz jest moda na klasyfikacje DIR-NIE DIR..=D
W końcu można się przyznać i nie dostać w pysk że jest sie z PADI
Wysłany: 02-06-2005, 22:30
Przemek napisał/a:
Heheh no i zaraz sie nozwu zacznie...
Pomysł jest mocno kiepski, nic nie wniesie a będzie tylko kolejne poletko do rozegrania jakichś wojenek, choć na szczęście na Fn nie ma ich często..
A propo dobrych i złych organizacji..
Zauważyliście że teraz jest moda na klasyfikacje DIR-NIE DIR..=D
W końcu można się przyznać i nie dostać w pysk że jest sie z PADI
Nie badz tego taki pewny...
Co do wchdzenia do wody, kazdy wchodzi jak ma czas, ja chwilowo czas dziele na nauke i przerwe od nauki - odpoczynek, ale po 19.06 swiat jest moj
Wiek: 51 Dołączył: 16 Lis 2004 Posty: 1015 Skąd: tu wziąć na jacht?
Wysłany: 02-06-2005, 22:52
sonny nie daj sie. nie idziesz nurac to nie idziesz... nie daj sie nikomu na sile wpedzac do wody i na sile nic nikomu nie udowadniaj ani sie nie tlumacz.
Niech sobie gadaja . A twina sie nie boj. TYlko podpakowac bedziesz musial bo ciezkie cholerstwo
sonny nie daj sie. nie idziesz nurac to nie idziesz... nie daj sie nikomu na sile wpedzac do wody i na sile nic nikomu nie udowadniaj ani sie nie tlumacz.
Niech sobie gadaja . A twina sie nie boj. TYlko podpakowac bedziesz musial bo ciezkie cholerstwo
Wiek: 51 Dołączył: 16 Lis 2004 Posty: 1015 Skąd: tu wziąć na jacht?
Wysłany: 03-06-2005, 11:12
Aniołek napisał/a:
Cytat:
Wysłany: 03-06-2005, 15:03
Ale czego mam nie być pewien Sonny?:p
Ja juz powoli zaczynam szaleć.. potrzeba mi wody.. jak w przyszły weekend nie zanuram to wybuchne!!=]
a sesja... musi sie dostosowac=]
BTW> Kto jedzie na piknik maresa?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko