Wysłany: 06-06-2005, 15:06 Podziekowania dla Zabierka
Za rewelacyjne 4 dni spedzone nad Hancza, Zaby swieta cierpliwosc do moich histerii i chec nauczenia mnie czegos mimo wszystko.
Pawlowi Porebie podziekowania za super wiedze, a Kapuscie (icek), Rysiowi(ocn) i Tomkowi (z zona Kasia) za urocza atmosfere. Rysiowi takze - jak zwykle - za opieke nade mna pod woda.
Naprawde bylo super i WIELKIE DZIEKI
Mania
Ciezko bylo, choc z innych powodow. Kartacze na szczecie byly juz na sam koniec...
Ale to prawda "Slowikowe" jedzenie to rewelka, tylko troche ciezka rewelka
Mania
W zeszłym roku przez dwa tygodnie intensywnie spędzonego obozu udało mi się u Tadzia przytyć trzy kilo. A wbicie się po południu w pianke było nie lada wyczynem:)
Mnie to tylko zastanawia, czemu w czasie zajęć u Tomka wszyscy maja takie ponure miny? To obowiązkowe?
Nooo, ale przede wszystkim jedzenie to byl jedyny moment kiedy mozna bylo przetrawic cala ta wiedze (i stad skupienie), no i osobiste podwodne porazki .
A poza tym mysle, ze wszyscy po prostu bylismy zmeczeni.....
Wiek: 51 Dołączył: 16 Lis 2004 Posty: 1015 Skąd: tu wziąć na jacht?
Wysłany: 07-06-2005, 14:52
Fajna relacja. Coz, tylko pozazdroscic i czekamy na zdjecia. Moze jakies filmiki ???
Znam zdanie Tomka na temat udostepniania filmow z kursow ale moze ktoras "ofiara" zechce sie nam tutaj ladnie zaprezentowac i pochwalic???
Bueheheh... super relacja.
Kiedy czytałem o tym, ze wszystkie nieszczęścia zwalaliście na Tomka i że psuje, że specjalnie wpływa w poręczówkę, przypomniał mi się kurs **, kiedy trenowaliśmy ratownictwo u partnera z narkozą i instruktor też od czasu do czasu robił niespodzianki. Do dziś pamiętam, jak w pewnej chwili dwóch kursantów bojąc się, że zrzuci pas balastowy i wystrzeli w górę dosłownie ukrzyżowało go na opustówce, a potem się okazało, że chciał tylko poprawić pas balastowy. Trzeba uważać...
BArdzo fajna relacja, to musiał być super wyjazd. Trochę sobie porozmyślałem w pracy. Dzięki.
Uściski,
Miłosz
icek [Usunięty]
Wysłany: 07-06-2005, 17:10
no, Nishigoi, pochwała z Twoich ust to jest coś - dzięki! :-)
pozdrawiam,
pinezka
Wręcz przeciwnie. Czytanie takich relacji jak Twoje daje mi poczucie sensu samodoskonalenia. Od pierwszego do ostatniego zdania miałem tentno jak marcujący kot - robi wrażenie.
pieeeeeeeekna relacja.......Kapusta...normalnie zostałam fanką Twojego pisania....hehehehe...powiem tak...oplułam całą klawiaturę ze smiechu.....nie mówie oczywiscie o zawartosci merytorycznej tekstu, z kótrej warto wyciągnąc wnioski........tylko o stylu
super;
mam nadzieje ze kiedys tez bedzie mi dane (;-) )wzięcie udziału w takiej ekspedycji, nazwijmy to;
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko