Wysłany: 06-07-2005, 12:50 czemu nie mogę odpowiedzieć?
Witam
Już dwa razy próbowałem odpowiedzieć na zainicjowany przeze mnie wątek (lekarz z otwartym umysłem - poszukiwany) i mi sie nie udało - dlaczego?
Pozdrawiam
Gdy klikam na ikonkę odpowiedz, pojawia mi sie stosowne okienko (już jestem zalogowany) produkuje odpowiedź i jak wysyłam, to każe mi się ponownie logować. Dwa razy próbowałem i wymiękłem.
Pozdrawiam
Mnie też się to często zdarza, a powód jest dla mnie tajemnicą ... O ile nie przeszkadza Tobie babskie rozwiązanie , to rób jak ja: przed wysłaniem odpowiedzi kopiuję ją i kiedy spotykam się z numerem pod tytułem "zaloguj się", loguję się, wklejam skopiowaną odpowiedź i wysyłam ponownie. Wtedy z reguły działa...
Aaaaa, no to teraz już wiem co Państwa boli - w takim razie mnie się to również zdarza bo efekt występuje gdy "zbyt" długo pisze się odpowiedź. Zawsze jak za długo nie przejawia się aktywności to FN Cie wylogowuje.
Normalnie jak w jakim banku internetowym , z tym że w moim banku to sobie mogę ten czas ustawić w przedziale od 1 do 5 minut, a na FN nie spotkałem takiej opcji.
"Babskie" rozwiązanie Mirki stosuję b.często - przed naciśnięciem "Wyślij" obowiązkowo Ctrl+A i Ctrl+C, bo nigdy nie wiadomo czy właśnie mnie nie wylogowało. Teraz też tak zrobiłem.
widzę, że co poniektórzy stosują szamańskie zabiegi aby odpowiedzieć na posta... hmm... ciekawie... mnie jeszcze coś takiego się nie zdarzyło...
a może zaznaczylibyście sobie aby zapamiętać hasło i logować się automatycznie
Wysłany: 06-07-2005, 19:09
A czy to wszystko nie jest wina uzywanej przegladarki internetowej ?? Ja IE zmienilem na FireFox'a, a ostatnio na Netscapa i jak narazie Netscape jest the best - zadnych problemow
I moge siedziec na FN ile chce jako zalowogwany nie wykonujac zadnych ruchow
a może zaznaczylibyście sobie aby zapamiętać hasło i logować się automatycznie
Próbowalim, próbowalim... i nic to nie pomogło. Może faktycznie sposób Sonny'ego będzie się lepiej sprawdzał...
Z drugiej strony to kopiowanie nie jest w końcu zbyt uciążliwe...
Pozdrawiam, a anrudowi życzę owocnej pracy na postami na forum
Mirka
Jako d... komputerowa mam na to jeden sposob. Czyszcze wszystkie ciasteczka (no wiecie, kredens w kuchni, metalowe pudelko...te rzeczy) i loguje sie od nowa.
I dziala.
Mania
Wysłany: 10-07-2005, 10:01
Też miałem problemy z wysyłaniem odpowiedzi i też miałem problemy z automatycznym logowaniem - moim zdaniem jest to jakiś błąd (który potrafi swoją drogą nieźle wkur...), nie mający związku z przeglądarką, używam nadal tej samej i nagle wszystko się uspokoiło...może faktycznie sposób Mani, bo ja chyba też coś czyściłem jakiś czas temu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko