Dzieaj zaczynamy upgrade Forum. Przez jakiś czas będzie zamknięte Przez najlbiższe kilkanaście godzin mogą dziać się różne dziwne rzeczy np. komuś zmieni się płeć chociaż wcale tego nie chciał albo zamiast Skype będzie coś innego. Jeżeli uznam, że prace dobiegły końca dam znać i wtedy zgłaszajcie ewentualne uwagi.
Pozdr
D.
po upgrade nie dziala dodawanie nowych tematow do listy ignorowanych,
pomimo dopisania do listy, dalej sa wyswietlane po przeladowaniu strony, pod linkiem zobacz posty nieprzeczytane
pozatym, co kazdy pewnie widzi, zamienilo nam znowu plec
po upgrade nie dziala dodawanie nowych tematow do listy ignorowanych,
pomimo dopisania do listy, dalej sa wyswietlane po przeladowaniu strony, pod linkiem zobacz posty nieprzeczytane
pozatym, co kazdy pewnie widzi, zamienilo nam znowu plec
Hmm... właśnie przetestowałem i nie widzę problemu
Hmm... właśnie przetestowałem i nie widzę problemu
racja,
jest to kwestia ustawienia polityki ciasteczkowej w przegladarce
albo dopisania adresu strony do listy zaufanych
dla niewiedzacych/nieorientujacych sie w temacie:
w IE:
Narzedzia (na gornym pasku)>Opcje Internetowe>zakladka "prywatnosc"
potem w czesci Ustawienia>Strony (Sites)
Wysłany: 04-09-2005, 21:27
Czasami pojawia mi sie cos takiego:
Warning: mysql_connect(): User a323_olnet has already more than 'max_user_connections' active connections in /home/users/s323_olnet/public_html/forum/db/mysql4.php on line 48
Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/users/s323_olnet/public_html/forum/db/mysql4.php on line 331
Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/users/s323_olnet/public_html/forum/db/mysql4.php on line 332
phpBB by Przemo : Critical Error
Could not connect to the database.
User a323_olnet has already more than 'max_user_connections' active connections
O co chodzi ?? Czy komus jeszcze sie to pojawia ?? Wydaje mi sie ze jest to wina przeladarki teraz, znow bawie sie na Firefox'ie. Na Netscape tego nie mialem... Ktos wie jak sie tego pozbyc ??
Też miałem czasem problem "Ładowanie strony... Proszę czekać", a konkretnie objawiało się to tak, że klikałem w konkretny post, ładowało się często odpowiedzi, a na górną część strony właśnie otrzymywałem powyższy komunikat "... Proszę czekać".
Jednak od dwóch-trzech dni problem jakby zniknął? Zatem nie otrzymuje powiadomień z postów, w których brałem udział - coś się popsuło, czy tylko u mnie?
Pozdrawiam,
Sebastian.
maczaty [Usunięty]
Wysłany: 22-09-2005, 11:45
stiwi napisał/a:
Też miałem czasem problem "Ładowanie strony... Proszę czekać"
Ja to miałem do dzisiaj i dlatego mogliście sobie trochę ode mnie odpocząć.
Dziś spłynęła na mnie iluminacja i odkryłem, że dywersję uskuteczniał wybrany styl FN (Appalachia), najwyraźniej skonfliktowany z Firefoksem. Przebiłem się do strony ustawień profilu, zmieniłem na subSilver i oto jestem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko