P.S.
Może ktoś znalazł kaptur do mojej pianki (Aquata)? Dany kaptur postanowił zabawić dłużej nad Bachotkiem. Według mojej oceny mógł zostać na sznurku przy kajakach lub w hangarze
Zguba sie znalazła. Tyle że jest w Olsztynie. Chyba będziesz musiał kiedyś wpaść do Olsztyna na jakiegoś nurka.
Wiek: 60 Dołączył: 10 Sie 2004 Posty: 271 Skąd: EdenSport
Wysłany: 09-10-2005, 13:39
Aston napisał/a:
Ryszard Szwajcer napisał/a:
Darku- dzięki za imprezę. Było bardzo sympatycznie i warto było przejechac cały prawie kraj, żeby spotkać się wspólnie w Bachotku.
pozdrawiam Rychu
tez miales nieblisko
W istocie
Jezeli nic nie wypadnie po drodze, to oczywiście na spotkanie zimowe również dotrę.
Zastanawiam się jedynie, czy nie fajnie by było zobaczyć nurów w zimie na nartach i deskach, na jakimś stoku...
Z doswiadczenia wiem, że widok taki często jest widokiem niezapomnianym i dostarcza bardzo wiele ogólnej wesołości wszystkim obecnym.
Bigas!- ćwicz mięśnie brzucha!-będzie ciężko !!!
Wysłany: 09-10-2005, 20:28
Zastanawiam się jedynie, czy nie fajnie by było zobaczyć nurów w zimie na nartach i deskach, na jakimś stoku...
Z doswiadczenia wiem, że widok taki często jest widokiem niezapomnianym i dostarcza bardzo wiele ogólnej wesołości wszystkim obecnym.
Wysmienity pomysl!
Proponuje Szczyrk lub Wisle, moge nawet pomoc w znalezieniu milego, niedrogiego miejsca, bo dosyc dobrze znam te rejony. Aha i tym razem ja moglabym sluzyc pomoca poczatkujacym nurkom-narciarzom
No dlaczego nie, choć Korbielów jest też dość dobrym miejscem, ustronnym i kameralnym. Na szczycie w goprówce są tanie noclegi, ale nurasów chyba stać na schronisko- prawie jak hotel.
No cóż. Czasami tak bywa. Ale dobrze, że chociaż pomysł zbiórki wypalił.
Czas na małe podsumowanie:
Sprzedałem ogółem 30 kalendarzy.
Cena 25 zł x 30 szt. = 750,- zł
Koszty zakupu w drukarni to 13 zł x 30 szt. = 390,- zł
Zysk z akcji to 12 zł x 30 szt. = 360 zł
Przekazuję na konto DarkaS cały zysk z akcji kalendarz, czyli 360 zł zebrane dzięki pomocy i życzliwości wielu osób!!! Czy to dużo, czy mało? Osądźcie sami.
Moim zdaniem stać nas na więcej, ale najważniejsze, że zrobiliśmy coś na początek.
Aston napisał/a:
Darku- dzięki za imprezę. Było bardzo sympatycznie i warto było przejechac cały prawie kraj, żeby spotkać się wspólnie w Bachotku.
pozdrawiam Rychu
tez miales nieblisko
W istocie
Jezeli nic nie wypadnie po drodze, to oczywiście na spotkanie zimowe również dotrę.
Zielona Wróżka napisał/a:
Wysmienity pomysl!
Proponuje Szczyrk lub Wisle, moge nawet pomoc w znalezieniu milego, niedrogiego miejsca, bo dosyc dobrze znam te rejony. Aha i tym razem ja moglabym sluzyc pomoca poczatkujacym nurkom-narciarzom
Mysle ze ja i Arcadia i pisalibysmy sie na ta pomoc
Mam rodzine w okolicy BB i chetnie przyjedziemy na zimowy zlot nurkow na nartach
Stopień: AOWD
Wiek: 51 Dołączyła: 18 Sie 2005 Posty: 169 Skąd: warszawa
Wysłany: 12-10-2005, 09:01
Cytat:
Wysłany: 11-10-2005, 21:12
Przekazuję na konto DarkaS cały zysk z akcji kalendarz, czyli 360 zł zebrane dzięki pomocy i życzliwości wielu osób!!! Czy to dużo, czy mało? Osądźcie sami.
Moim zdaniem stać nas na więcej, ale najważniejsze, że zrobiliśmy coś na początek.
Pozdrawiam.
Sielsian
W kwestii formalnej: chciałabym się dowiedzieć kiedy dotrze kalendarz dla mnie. Na konto wpłaciłam Ci 07.10. - taką też informancje zamieściłam tego samego dnia:
Silesian napisał/a:
Oczywiście. Musisz doliczyć koszty wysyłki około 6,50 zł.
Olgierd Graca
ul. Jordana 21/8
40-043 Katowice
87 1140 2004 0000 3102 3007 1787
dziś wysłałam kaskę
kiedy mogę sie spodziewać wysłania kalendarza?
Super pomysł z tym spotkaniem w górach na nartach. Mieszkam w Bielsku więc mogę pomóc w organizacji. Kto chce przyjechać na narty do Szczyrku, Wisły lub Korbielowa niech się więc zgłasza !
Kto wpłacił temu wyślę, ale wyrażnie pisałem, że wpłaty tylko do poniedziałku. Nie będę rozliczał się z DarkiemS kilkanaście razy. Robimy akcję i jest termin. Proste.
Więc: konto zamknięte, rozliczenie zrobione. Wysyłam kalendarze spóźnialskim i po akcji.
Mam nadzieję, że mnie rozumiecie.
Podrowienia.
Stopień: AOWD
Wiek: 51 Dołączyła: 18 Sie 2005 Posty: 169 Skąd: warszawa
Wysłany: 13-10-2005, 08:54
Silesian napisał/a:
Kto wpłacił temu wyślę, ale wyrażnie pisałem, że wpłaty tylko do poniedziałku. Nie będę rozliczał się z DarkiemS kilkanaście razy. Robimy akcję i jest termin. Proste.
Więc: konto zamknięte, rozliczenie zrobione. Wysyłam kalendarze spóźnialskim i po akcji.
Podrowienia.
wysłałam przed poniedziałkiem, w piątek 7.10 zgodnie z Twoja prośbą.
Wysłany: 14-10-2005, 17:13
Silesian napisał/a:
Podrowienia.
Przyszło. Późno, ale przyszło.
szkoda tylko, że w stanie uniemożliwiającym wykorzystanie jako kalendarza.
zgięte na pół i ściśnięte - nawet żelazko nie pomaga....
Staram się jak mogę. Pakuję w folię bąbelkową. Zawijam kilkukrotnie.
Na poczcie nie pozwoliłem nawet podstęplować. Musieli kleić kartkę ze stemplem, ale
poczta jest w stanie rozgnieść w paczce sztangę do ćwiczeń.
Przykro mi, robiłem co mogłem.
Akcja była zresztą przewidziana na zlot. Tam kalendarze dotarły bez zarzutu.
To już nie moja wina.
I do mnie kalendarz dotarł właściwie w stanie idealnym. W pewnym momencie już nawet chciałem zrezygnować z rozpakowywania. Oprócz folii bąbelkowej były jeszcze dwie tuleje z twardej tektury. Wszystko solidnie zabezpieczone. Ja jestem zadowolony. Dzięki!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko