straszne,
nie da sie tych firanek wylaczyc?
czuje sie jak na obiedzie, z ceratowym obrusem
jesli chodzi o mnie, najszczesliwsze kolory forum mialo kiedy Darek wprowadzil "zalobe",
tak sie sklada, ze spedzam przed ekranem dobre kilka h dziennie, ostatnio dobijam gdzies do 12-14/24, przy takiej dawce jasny ekran az "kluje w oczy"
petycja do admina: moze daloby sie w nastepnej edycji forum wprowadzic obsluge skorek i umozliwic chociaz jedna w "grobowych barwach" ?
Layout sucks na potege. Chrzanić śnieżynki, ale za zwężenie obszaru forum powinna być jakaś kara. Mam teraz pol ekranu zasniezynkowanego, zamiast tresci postów w tym miejscu. Kul ;(
Wysłany: 09-12-2005, 00:46
Inne skórki nie do końca działają..=\\
Eee tam bann, chyba troche przesadzasz, ja niestety też spędzam wiekszość dnia przy kompie=\\ ale taka mila odmiana jak na forum sie wejdzie, tak jasno
Ah...zima nie lubiana....ależ Maniu to czas na nurki podlodowe i snowboard
Rafal...uwazaj zanim dostaniesz ode mnie kula w leb
Jak mozesz komus, komu dopiero co, po paru tygodniach, zdjeto gips z nogi MOWIC COS O SNOWBOARDZIE!!!!!
Chcesz w leb i nie tylko????
Mania
Wiek: 50 Dołączył: 23 Mar 2004 Posty: 327 Skąd: Częstochowa
Wysłany: 12-12-2005, 09:35
A propo zmian na forum...
Od poczatku mojej rejestracji na tym forum napisalem ponad 300 postow i taka liczba wczesniej mi sie wyswietlala. Teraz zmalala do niecalych 200. Czyzby przeprowadzono jakas redukcje???:-)
A propo zmian na forum...
Od poczatku mojej rejestracji na tym forum napisalem ponad 300 postow i taka liczba wczesniej mi sie wyswietlala. Teraz zmalala do niecalych 200. Czyzby przeprowadzono jakas redukcje???:-)
Jak mozesz komus, komu dopiero co, po paru tygodniach, zdjeto gips z nogi MOWIC COS O SNOWBOARDZIE!!!!!
Hmmmm - to prawda - sam na własne oki widziałem ostatnio Manie z kulą u nogi czy jakoś tak podobnie - nie wazne zresztą, ale w sumie to do twarzy Ci z nią. A zgadnijcie dokąd Mania zmierzała z tą kulą?? ..........W kierunku torów boulingowych
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko