Wysłany: 22-12-2005, 11:36 Zimowe spotkanie FN 25-26 luty 2006
Poraz kolejny potykamy się w ośrodku ODKSW Kikity.
Ośrodek położony jest ok. 40 km. od Olsztyna w kierunku na Jeziorany.
Mapa dojazdowa oraz opis ośrodka znajduje się na stronie http://www.kikity.odksw.com.pl/index2.html
Koszt uczestnictwa (zakwaterowanie i wyżywienie) 110 zł
W cenie wliczony jest nocleg oraz wyżywienie od obiadu w sobotę do obiadu w niedzielę oraz ognisko (uroczysta kolacja). Do naszej naszej dyspozycji bedzie czynny bar z kawiarnią.
Jeżeli są chętni, którzy chcą już przybyć na miejsce w piątek wówczas różnicę pokrywają na miejscu w ośrodku lub moga wczesniej przelać całość która wynosi 162 zł (od kolacji w piątek).
W trakcie sobotniego nurkowania będziemy testować sprzęt firmy DIR ZONE.
Do naszej dyspozycji również będzie udostępniony hangar gdzie każdy będzie mógł się przebrać i wysuszyć sprzęt.
Proszę wszystkich chętnych o zgłaszanie się na PW ponieważ muszę w możliwie najkrótszym czasie określić ilość miejsc.
Uwaga !!! Dysponuję pokojami: 11 dwuosobowymi, 4 trzyosobowymi, 12 czteroosobowymi.
W pierwszej kolejności rozdysponuję pokoje dwuosobowe dla uczestników, którzy przybędą z osobą towarzyszącą wg kolejności wpłat. Pozostali będą kwaterowani w pokojach 3 i 4 osobowych.
Program spotkania podam w późniejszym terminie.
----------------------------------------------------------------------------------
Lista uczestników
ol_marcino + ol_ewa
Pitt_M + 1
DarekS + GosiaS
bd* + 1
ujacek
DanielG
TECHNISUB
Mania
Victoria + 1
grzess
Aston + Arcadia
MIDZIK + Zosia
ocn
Ryszard Szwajcer
Zielona Wróżka
Sonny
nuras5 + 1
Kriss
Bigas
KasiaK
Jacek Madejski
scaner
Silesian
Malyna
Agrest
VooDoo_73 + 1
Isabelle
Adamus + 1
MiroXXL + 1
malek
tsharny
piotrm
apis77 + Piotr
izka
rrafik
Czarek Abramowski
pitt
Garnett
cad
Aronax
Janek Z
aga z
Wywiałek Leszek
Niewiadomski Lech
asior
mkot
Kasia
Sandii + 1
Dariusz Ciepłucha
Wojciech Laszczkowski
Tigral + Anulka23
piotrek
Tomek Ka
Karol Susucki + 1
alzoletta [Usunięty]
Wysłany: 22-12-2005, 14:32
Cóż, obowiązkowy pobyt na statku mam do 28 lutego (chyba), więc nie ma szans. Bawcie się dobrze
Kasia
A kto powiedzial, ze na zjezdzie to nurac trzeba????
Mania
Bigas [Usunięty]
Wysłany: 23-12-2005, 15:58
Mania napisał/a:
A kto powiedzial, ze na zjezdzie to nurac trzeba????
Właśnie własnie
Mania np będzie grać w kręgle, tak jak ostatnio
Albo w hokeja (kula akurat sie przyda i pora roku odpowiednia)
Pozdrawiam
yvette [Usunięty]
Wysłany: 23-12-2005, 22:28
a nie mozna by jakos blizej wroclawia tego meetingu zrobic ; ] wiecie..poznoc nie mozna wracac w te same miejsca ; ] trzeba szukac nowych wyzywan ; p
pzdr
Adam Frajtak [Usunięty]
Wysłany: 23-12-2005, 22:46
yvette napisał/a:
a nie mozna by jakos blizej wroclawia tego meetingu zrobic
W zwiazku ze zblizajacymi sie Swietami Bozego Narodzenia pragne popelnic jakis dobry uczynek wiec postanowilem wyreczyc wszystkich sprytnych i wybralem pare ciekawych moim zdaniem propozycji alternatywnych dla Kikit
Banie Bartniki-Niwnice
Biały Kościół
Brzeg Głogowski
Chalno
Chlewiska
Cieszyn
Czchów
Czerwińsk
Czerwona Wieś
Dziekanowice
Gardno
Giebło
Giecz
Głogów
Głuchołazy
Gniezno
Gogołów
Gościszów
Goźlice
Grzegorzowice
Henryków
Iława
Imielno
Inowłódz
Inowrocław
Januszowice
Jerzmanki
Jędrzejów
Kałduz
Kałków
Kamień Pomorski
Kazimierz Biskupi
Kępnica
Kiełczyn
Kije
Kołbacz
Kondratów
Końskie
Koprzywnice
Kościelec Kaliski
Kościelec Kolski
Kościelec Kujawski
Kościelec Kroszowicki
Kościelna Wieś
Kościelniki Średnie
Kotłów
Kraków
Krobia
Kruszwica
Krzyworzeka
Legnica
Licheń
LubiĹĄż
Lubiń
Lwówek SlĹĄski
Łekno
Metno
Miechów
Mieronice
Mogilno
Mogiła
Mokrsko Dolne
Moryń
Nowy Kościół
Nysa
Obiezierze
Oliwa
Opatów
Ostrów Lednicki
Pakosławice
Pastuchów
Piaseczno
Pielgrzymka
Płock
Płóczki Górne
Poznań
Prandocin
Proszków
Przemyśl
Raciborowice
RĹĄbin
Rokicie
Rokitnica
Ruda Wieluńska
Rurka
Samborzec
Sandomierz
Sędziszowa
Siewierz
Skalbmierz
Sobótka
Sokołowiec
Stare Miasto
Stary Zamek
Stary Żagań
Stolec
Stronia
Strońsko
Strzelin
Strzelno
Studniska Dolne
Sulejów
Sulisławice
Swobnica
Środa ŚlĹĄska
Święta Katarzyna
Świety Krzyż
Tarczek
Trójca
Trzebnica
Trzemieszno
Tulce
Tum
Tymowa
Tyniec
Tyniec nad ŚlężĹĄ
Ujazd Górny
WĹĄchock
WĹĄdroże Wielkie
Wierzbięcice
Wierzbna
Wiślica
Włoclawek
Wleń
Włostów
Wrocław
Wysocice
Zagość
Zawichost
Zbylutów
Złotoryja
Żarnów
Źródła
yvette [Usunięty]
Wysłany: 23-12-2005, 23:12
no to ja jestem za wroclawiem ; ] wiecie jakie to piekne miasto...a i przewodnik jest (ja) sasasa ; ] zachecam jak najbardziej ; ]
Adam Frajtak [Usunięty]
Wysłany: 23-12-2005, 23:21
yvette napisał/a:
no to ja jestem za wroclawiem ; ] wiecie jakie to piekne miasto...a i przewodnik jest (ja) sasasa ; ] zachecam jak najbardziej ; ]
A dlaczego pozostale propozycje sa gorsze od Wroclawia?
yvette [Usunięty]
Wysłany: 23-12-2005, 23:25
hihihi bo mieszkam we Wroclawiu ; p im dalej tym gorzej bo nie mam jak przyjechac... : ( a chcialabym w koncu na jakis zlot przyjechac... : (
Adam Frajtak [Usunięty]
Wysłany: 23-12-2005, 23:45
yvette napisał/a:
hihihi bo mieszkam we Wroclawiu ; p im dalej tym gorzej bo nie mam jak przyjechac... : ( a chcialabym w koncu na jakis zlot przyjechac... : (
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko