Wysłany: 02-03-2006, 11:37 Replay zimowego spotkania FN
Ponieważ wiele osób zgłosiło chęć wspolnych nurków w maju informuję, iż na 1-3 maja zarezerwowałem ponownie ośrodek w Kikitach.
Po negocjacjach ustaliłem cenę za pobyt trzydniowy i wyżywienie licząc od obiadu 1 maja do obiadu 3 maja w wys. 200 zł od osoby. W tej cenie jest też uroczyste ognisko.
W ciągu 2 tyg. muszę potwierdzić rezerwację ale do tego jest mi potrzebna lista chętnych.
W trakcie spotkania zaliczymy minimum 3 jeziorka oraz nurkowanie nocne w jez. Luterskim
Dokładniejszy plan spotkania przedstawię w późniejszym terminie.
1 maja ok. godz. 12 udamy się do Olsztyna gdzie rzeką Łyną popłyniemy z flagami (kolorystyka i wzór dowolny) jak za "starych, dobrych?" czasów.
Prosze nie pisać w tym temacie postów typu "chciałbym ale nie mogę" itp.
Wiek: 51 Dołączył: 16 Lis 2004 Posty: 1015 Skąd: tu wziąć na jacht?
Wysłany: 02-03-2006, 13:28
Darku zapisz tez mnie.
Mam tylko pytanie. Jak bedzie wygladala sprawa bicia flaszek. POWTARZAM BICIC FLASZEK a nie picia flaszek bo to juz wiem. Czy bedzie mozliwosc bicia nitroxem?
Wysłany: 02-03-2006, 13:35
agrest napisał/a:
Darku zapisz tez mnie.
Mam tylko pytanie. Jak bedzie wygladala sprawa bicia flaszek. POWTARZAM BICIC FLASZEK a nie picia flaszek bo to juz wiem. Czy bedzie mozliwosc bicia nitroxem?
Pozdro
J.
Bic flaszki bedziemy jezdzic do Olsztyna chyba ze zalatwie jakas sprezarke ale nitrox to juz w Olsztynie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko