Wysłany: 04-05-2006, 16:16
Zapewne zobaczyć zdjęcia będzie możńa tylko niewiem kto odważy się je umieÂcić buehehehe. Arku masz rację blisko było Co do Kobiet na spotkaniu no cóż w istocie iloÂciwo nie dopisały,ale za to Te co były...
O przepraszam...moje bufory sa male
Ale bylo jak zwykle uroczo. A umiejetnosci Przemka rozdzielenia po rowno na wieele kieliszkow resztki tequili wciaz budza moj podziw....
Mania DJeka
PS. Musze sobie jakis DJowy nick wymyslec jak tak dalej pojdzie....
Wysłany: 04-05-2006, 16:39
Rafi napisał: Co do Kobiet na spotkaniu no cóż w istocie iloÂciwo nie dopisały,ale za to Te co były...
Masz racje Rafi, te co były zaspokoiły nasze ... zmysły ... w zupełności Hm, nie tylko zreszta zmysły... Gosiu, to na pochodzie było ...
A pana z pieskeim Rafi i Przemo to wyprowadzimy na spacerek next time...
Pozdrowionka !
to na pochodzie było ...
stanowczo za krótkie ... prawda Arku?
Maniu bufory to nie wszystko ... masz za to w zamian niezłą SZYBKA bryke całe 196 koni + pociągowy
Wysłany: 04-05-2006, 17:18
Gosiu ja będę drobiazgowy 196 koni już nie dorzucaj dodatkowych kucy Mani na spracowane didżejwoskie barki Na domiar złego okazało się dzisiaj że spokojnie mogłem zostać do niedzieli sic Może wieczorem wrzuce kilka zdjęć. Ale niestety nie mam tych na które czekajĹĄ wszyscy...
Mania bo to wszyscy tak z zazdrości ... wiesz ...
a propos spotkania było super !!!
specjalne podziękowania dla PITa za "extremalne nurkowanie"
i Dariuszkowi za poobcierane kolanka ...
Wysłany: 04-05-2006, 17:51
155 koni, ile z tego by było pysznych kabanosów... Pozatym kto się czepia hehe
Poobcierane kolanka [mysli] to co Wy robiliÂcie i to z dzieckiem w jednym pokoju
Ostatnio zmieniony przez Rafi 04-05-2006, 17:53, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 77 Dołączył: 25 Mar 2002 Posty: 1194 Skąd: Szczecin/Karpacz
Wysłany: 04-05-2006, 17:53
Zdjęcia przekazałem Darkowi i obiecał, że je wstawi..... i wszyscy co nie byli będą zazdrościli....ale to już było..... następny pochód za rok!!!!
Pozdrówka dla wszystkich co byli. Dzięki za wspólne nurki....i nie tylko.
Kto z uczestników chce płytkę to proszę o przesłanie adresu.
Wysłany: 04-05-2006, 23:05
ej ej to ja te zdjecia pod wodą robiłem no i bardziej była TO PROBA UCHWYCENIA PŁYWALNOSCI w rwącej Łynie hihi
ps urwis czy masz moze na ostatnich zdjęciach , bufory które chciałem utrwalić ???
Wiek: 66 Dołączył: 14 Mar 2003 Posty: 506 Skąd: warm-mazurskie
Wysłany: 05-05-2006, 09:47
Było suuuuuper. Dzięki wszystkim : Mani za DJ'owanie, Królowi Romów za to że nurkuje w dresie, Gosi_S za nurkowanie "ekstremalne" ( mieliśmy 1 latarkę 1W Led na 22 m a przed nami tabun kursantów ćwiczył machanie płetwami - widoczność 20 cm ) i wszystkim pozostałym nie wymienionym za to że byli.
Również dziękuję za spotkanko.
Było miło, bardzo miło, a czasem nawet dirowo, dresowo i ekstremalnie.
Dobre humory dopisały mimo braku współpracy ze strony nadymarki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko