Wiek: 51 Dołączył: 16 Lis 2004 Posty: 1015 Skąd: tu wziąć na jacht?
Wysłany: 17-06-2006, 19:13
Niestety 20 nie bedzie mnie w w-wie a do 29 jeszcze cale mnostwo czasu wiec trudno powiedziec.
Jesli tylko bede mogl to napewno na jakiegos bronchacza wpadne
Niestety 20 nie bedzie mnie w w-wie a do 29 jeszcze cale mnostwo czasu wiec trudno powiedziec.
Jesli tylko bede mogl to napewno na jakiegos bronchacza wpadne
J.
ale chodzi o 22 czerwca
drugi termin specjalnie odległy, co by każdy kto chce mógł sobie zaklepać w kalendarzyku
malek
widac nie znasz tradycji naszych spotkan forumowo - warszawskich. I zgdnia z nia odbywaja sie ona w dwoch miejscach - albo w pubie Janka Nurkowskiego na Pulawskiej albo w pubie Diver na Jana Pawla.
Lolek to chyba najgrszy pomysl na kameralne spotkanie przy pifku
maniu,
wszystkim się nie dogodzi.
duch zaproponował np. lolka. ja nie mam nic przeciwko i wiem, że lolek nurkom nie jest obcy
poza tym te spotkania o których wspominasz, to albo od jakiegoś czasu się nie odbywają albo nie ma o nich info na forum, więc zamiast szukać problemu po prostu się spotkajmy
i wtedy umówimy się na kolejne spotkanie gdzie zapoponujesz.
nie chcę burzyć żadnej tradycji, po prostu zaproponowałam spotkanie.
Malek
istota polega na tym, ze owszem odbywaja sie. i nawet jest o nich na forum. Gdybys poswiecila troche czasu na przjerzenie archiwum to bys zobaczyla, ze ostatnio spotykalismy sie z okazji urodzin Krissa.
A Janek udostepni nam osobna salke i daje znizke na piwo.
ale jak wolicie spotkac sie w tlumie innych ludzi i placic za piwo jak za zboze - droga wolna. Acha i jeszcze byc narazonym na jakas koszmarna (bo innej w Lolku nie ma) muze.
Mania
Wiek: 54 Dołączył: 09 Sie 2005 Posty: 883 Skąd: Wawa-Łady
Wysłany: 18-06-2006, 00:09
Hola hola dziołchy. BASTA !!!
Może być Heineken u Janka na Puławskiej. Ważne żeby Viki zabrała sziszę ze sobą
Ja mogę 22, później jadę chyba na wraczki na tydzień więc mnie nie bedzie. Więc dla mnie ten czwartek abo następne spotkanie.
ale jak wolicie spotkac sie w tlumie innych ludzi i placic za piwo jak za zboze - droga wolna. Acha i jeszcze byc narazonym na jakas koszmarna (bo innej w Lolku nie ma) muze.
to ja chyba czegoś nie rozumiem
poza tym to nie jest moja prywatna impreza tylko propozycja spotkania się ludzi z forum.
skoro padła propozycja heinekena to proszę bardzo - ja mogę się spotkać tam, a inni zainteresowani niech się sami wypowiedzą.
w końcu mam nadzieję, że nie spotkamy się tylko we dwie, aczkolwiek może być to interesujące
No coz, ja tez wielu rzeczy nie rozumiem. Taki life....
Ale jak wysile szare komorki to jednak cos tam udaje sie zrozumiec, czego zycze takze i tobie
Mania
Wysłany: 18-06-2006, 14:01
Maniu, ale Malek ma racje..
Ostatnio rzadko sa spotkania w Heinekenie =]
A ze odbywaly sie prawie zawsze tam to juz inna prawda..=]
Najwazniejsze zeby sie spotakac...=DD co za roznica gdzie...?? =]]
przejrzałam archiwum forum i nie znalazłam info o wcześniejszych spotkaniach.
no to slabo odrobilas zadanie domowe.
Poszukaj jeszcze raz. dokladnie. I rownie aktywnie jak dzialasz a hyde Parku.
Mania
PS. Dla ulatwienia dodam - szukaj w dziale Forum Nuras....
no to slabo odrobilas zadanie domowe.
Poszukaj jeszcze raz. dokladnie. I rownie aktywnie jak dzialasz a hyde Parku.
szukałam przez forumową wyszukiwarkę, więc założyłam, że to załatwia wszystkie działy.
i oczywiście nie chodzi ci tu o spotkanie z 2004 roku
i rozumiem, że twój ostatni post był również pod hasłem "ja tylko niosę pomoc".
dzięki kochana, jesteś nieoceniona........
i jaka subtelna w docinkach....
i jaka konstruktywna w pomocy w organizacji
Ostatnio zmieniony przez malek 18-06-2006, 15:11, w całości zmieniany 1 raz
ojjj dajcie spokój noszzzzz
malek...info o imprach u Janka były na bank poszukaj dokładniej....
Maniu...stress reduction
duchu....tak jest! fajka ma być
ja sie pisze na czwartek...
Mania, zadzwonisz?
czy ten Lolek bedzie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko