rhino - witamy krakusa w warszawie
czyli:
spotkanie 6 lipca 2006, pub Lolek
o 19.00 - grupa rolkarzy-rowerzystów:
1. Victoria (rolki)
2. Duch (rolki)
3. Czarek Abramowski (rolki)
4. Kuba (rower)
5. KasiaK (rower)
6. Art (rolki)
o 20.00 - grupa pubowa:
1. Victoria
2. Duch
3. Czarek Abramowski
4. Kuba
5. KasiaK
6. Przemek
7. malek
8. Adamus
9. Grzyb
10. Art
11. Garnett
12. Eddie x 2
13. Tigral
14. rycerzyk_gucio
15. KLeszek
16. rhino
Wiek: 51 Dołączył: 16 Lis 2004 Posty: 1015 Skąd: tu wziąć na jacht?
Wysłany: 02-07-2006, 00:32
KasiaK napisał/a:
moze ktos mnie przygarnie?
Kaska, jak dalej bedziesz tak tracic na wadze to napewno nikt cie nie przygarnie, przeciez za chwile to wogle nie bedzie co przytulic. wez sie lepiej za siebie to i ochotnikow bedzie wiecej, mniej cwiczen, wiecej weglowodanow. bedzie jak znalazl.
mam poważne wątpliwosci, co do mojego roweru w czwartek, bo chyba jakiś falstart sie w pracy szykuje
Kaska, prosze, nie histeryzuj... bedziesz na rowerze, ustalilismy przeciez, ze zabiore Twoj rower samochodem w czwartek rano......... ehhhh
Tyyyyyyyyyyy mowie o tym, ze nie wiem czy wyjde z pracy, tak zeby po rower do Ciebie podjechac, przebrac sie i dotrzec na zbiorke
czytaj ze z rozumieniem babo!
Wiek: 50 Dołączyła: 04 Cze 2003 Posty: 922 Skąd: Warszawa
Wysłany: 03-07-2006, 18:25
KasiaK napisał/a:
Tyyyyyyyyyyy mowie o tym, ze nie wiem czy wyjde z pracy, tak zeby po rower do Ciebie podjechac, przebrac sie i dotrzec na zbiorke
Przyjade z Twoim rowerem do Lolka sieroto
Tam mozesz sie przebrac... ehhh blondynka
Przyjade z Twoim rowerem do Lolka sieroto
Tam mozesz sie przebrac... ehhh blondynka
no wszystko zrobi, zeby nie udało mi sie wykręcic
hehe nie nooo zart, zart...jak tak, to będe i poswiece se gołym tylkiem, przebierając sie gdzies po krzakach
Wysłany: 05-07-2006, 11:28
Kurcze, przepraszam że wczoraj nie dotarłem =//
Ale po skoszeniu trawy tak mi się w głowie kręciło że jak na chwile się położyłem tak wstałem o 3 w nocy=//
Kurcze, przepraszam że wczoraj nie dotarłem =//
Ale po skoszeniu trawy tak mi się w głowie kręciło że jak na chwile się położyłem tak wstałem o 3 w nocy=//
Jak było?? I kiedy następne?? =D
hmmm.... tego....... wiesz....... nie chcę nic sugerować, ale na dworze tak duszno, słonko mocno grzeje, a spotkanie specjalnie dla ciebie zorganizowaliśmy JUTRO
także nic straconego
Wysłany: 05-07-2006, 13:40 re
Cześć! Dawno Tu nie byłe ale, na szczęście, Przemo o mnie pamiętał i miło mi bedzie Was spotkać
Będę jechał z zielonego Żoliborza, niestety autkiem ale może kogoś zabrać po drodze???
ArekM
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko