co myslicie, zeby oprocz statystyki uzytecznosci danego usera, wprowadzic zliczanie jego glupich odpowiedzi, mogloby byc (podobnie jak "pomogl") dostepne tylko dla zalozyciela tematu, zeby uniknac naduzyc ...
Tyle że ja już przepraszałem "scaner" za zjechanie, a ancymon miał rację mimo ekscentrycznej formy.
potrzeba matka wynalazkow - a rozwiazanie "a conto" przyszlosci
Adam Frajtak [Usunięty]
Wysłany: 31-10-2006, 18:39 Re: Pomogl - NIE POMOGL
bann napisał/a:
co myslicie, zeby oprocz statystyki uzytecznosci danego usera, wprowadzic zliczanie jego glupich odpowiedzi, mogloby byc (podobnie jak "pomogl") dostepne tylko dla zalozyciela tematu, zeby uniknac naduzyc ...
ps. jakis button z piacha albo kopniakiem
Musze przyznac ze bedzie mnie to dopingowalo Juz to widze SCANER nie pomogl 98796789 razy
[ Dodano: 31-10-2006, 18:42 ]
gladius napisał/a:
Kto Ci podpadł?
no wiadomo ze ja ale nie mam za zle tego Banowi bo przeciez wiadomo ze to nie on wymyslil tylko oczywiscie jako pracownik Colony musi wykonywac polecenia D&W jako PADI nurki musza dbac o swoj biznes wiec skoro mu kazali to wypisuje takie rzeczy
Choc nie ma za grosz racji poniewaz PADI jako jedyna organizaca sprzedaje oficjlanie plastiki bez kursow i bez wchodzenia do wody ( Nitrox diver)
Wysłany: 31-10-2006, 20:01 Re: Pomogl - NIE POMOGL
scaner napisał/a:
Musze przyznac ze bedzie mnie to dopingowalo Juz to widze SCANER nie pomogl 98796789 razy
nie boj, nie boj - sie oficjalna statystyke zrobi ... lidera wybierze
scaner napisał/a:
gladius napisał/a:
Kto Ci podpadł?
no wiadomo ze ja ale nie mam za zle tego Banowi bo przeciez wiadomo ze to nie on wymyslil tylko oczywiscie jako pracownik Colony musi wykonywac polecenia D&W jako PADI nurki musza dbac o swoj biznes wiec skoro mu kazali to wypisuje takie rzeczy
Choc nie ma za grosz racji poniewaz PADI jako jedyna organizaca sprzedaje oficjlanie plastiki bez kursow i bez wchodzenia do wody ( Nitrox diver)
daleko posunieta interpretacja; nazwalbym to przerostem ego - nie o jednego zuczka tutaj chodzi (innymi slowy)
a skoro mamy demokracje (chociaz moderowana) - moze moerator uruchomi ankiete, jesli temat okazal sie az tak "cieply" ....
ps. mylisz sie scaner, DiW sa moze i szefami, ale daleko tu do autorytaryzmu, vide:
Cytat:
potrzeba matka wynalazku
Smok [Usunięty]
Wysłany: 31-10-2006, 22:05
scaner napisał/a:
jezeli chcesz sprawdzic czy suchacz jest dziurawy to jedyne co mi przychodzi do glowy to mozesz ubrac sie w niego wejsc do wanny i podlaczyc kabel do sieci 220 V + ( plus) do wody a - ( minus) w zęby nie zapomnij o suchych rekawicach jezeli wybije korki to znaczy ze gdzies jest dziura w skafandrze
misiekdiver napisał/a:
Stracilem przez Ciebie bezpowrotnie trzy lub cztery cenne minuty!
Ale dziekuje i pozdrawiam!
Smok napisał/a:
Wpisz się w jakiś mój temat to dostaniesz plusika rechczę od 3 godzin jak sobie przypomnę jak sprawdzić szczelność skafandra. Nawet "martin" mnie tak nie rozbawił propozycją przeprosin.
A z kim będzie wesoło, jeśli będzie poprawnie politycznie ?
pozdrawiam rc
Adam Frajtak [Usunięty]
Wysłany: 31-10-2006, 22:29 Re: Pomogl - NIE POMOGL
bann napisał/a:
nazwalbym to przerostem ego -
Wiele lat cwiczen mam za sobą wiec i moze przerosło
bann napisał/a:
ps. mylisz sie scaner, DiW sa moze i szefami, ale daleko tu do autorytaryzmu, vide:
Nie wierze choc przyznaje mozliwe ze nikt ci niczego nie kazał pisac po prostu chcialem byc zlosliwy
Wysłany: 01-11-2006, 11:06 Re: Pomogl - NIE POMOGL
bann napisał/a:
ps. jakis button z piacha albo kopniakiem
A po co w ogóle te statystyki? Pomógł, to fajnie. Czy z tego powodu rośnie wartość uczestnika Forum? To może powinna być statystyka tych, którzy przyznali komuś tytuł "pomagacza"? Wtedy zdecydowanie wzrośnie ilość pomagających na Forum
wprowadzic zliczanie jego glupich odpowiedzi, mogloby byc (podobnie jak "pomogl")
Hej Bann kolejne ministerswo dla koalicji chcesz tworzyć?
Lepiej chyba polegać na woli każdego forumowicza niż tworzyć ortodoksyjne narzędzia do mobilizacji - nie sądzisz?
potrzeba matka wynalazkow - a rozwiazanie "a conto" przyszlosci
Smok napisał/a:
A z kim będzie wesoło, jeśli będzie poprawnie politycznie ?
Hej Bann po co te karesy z tworzeniem nowych opcji "pomógł/niepomógł/zaszkodził/niezaszkodził" najlepiej od razu zatrudnic te cenzorki z waszego forum. Szybko forum sie zrobi prawomyslne i będzie spokój.
Hej Bann po co te karesy z tworzeniem nowych opcji "pomógł/niepomógł/zaszkodził/niezaszkodził" najlepiej od razu zatrudnic te cenzorki z waszego forum. Szybko forum sie zrobi prawomyslne i będzie spokój.
Eeee tam, lepiej wzorem ministra G (nie pochodzacego od malpy) stworzyc dodatkowe, specjalne forum dla niepoprawnych
Stąd ze trzeba umiec mowic STOP! Wejdz na forum d&w wchodzisz pierwszy raz fajnie drugi w dalszym ciagu fajnie trzeci tez fajnie i jest tak miło fajnie poprawnie ze w koncu rzygasz na monitor walzeliną dupowłaztwem i miernotą. A tu wyglada ze epidemia pedlastwa zaczyna sie szerzyć wiec nic dziwnego ze takie reakcje. pomogl niepomógl i po cholere to ? Co bedzie przynawana złota miotła podwodnego ciecia PADI? przez masterów pedi? A moze punkty za autokreacje ?
p.s. tak btw scaner, to pewnie bys wygral w rankingu -obrazil-
pozdrownienia wieczorne
K.
Szczerze nad tym ubolewam od wielu lat spedza mi ta cecha spokojny sen z oczu Cigle komus nawtykam teraz i tak jest lepiej ale jeszcze niedawno po ryju waliłem bez ostrzezenia
hmmmmmm ale czyzby na FN przydazylo mi sie tez kogos obrazic?
[ Dodano: 01-11-2006, 20:04 ]
bann napisał/a:
chyba nadepnalem coniektorym na odcisk?
nie zeby tam od razu na odcisk ogolnie to fajny z ciebie gość tylko pomysly jakies takie dziwne miewasz ....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko