Wysłany: 10-09-2006, 17:56 POZNAM LUDZI NURKUJACYCH Z OKLOLIC J.GÓRY MOZE WSPÓLNY NUR
JESTEM Z LUBANIA POZRAWIAM NURKUJACYCH ,MOZE JAKIS NURKUJACY NIE WIE ŻE JA ISTNIEJE . CHCE POGADAC I PONURKOWAC RAZEM NA AKWENACH W NIEMCZECH LUB
W WODACH OKOLIC MIEDZYRZECZA .TAM ZNAM PARE AKWENÓW GODNYCH NURKOWANIA
CZEKAM NA KONTAKT POZRAWIAM
DLACZEGO TAK SADZISZ ŻE KRZYCZE POPROSTU PISZE che che
Pozdrawiam 1 szego kolego który odpowiedzial na mój krzyk jak stwierdził
.
Bigas [Usunięty]
Wysłany: 11-09-2006, 18:49
Widocznie szanowny kolega nuras nie zna netykiety ( etykiety w sieci ). PISANIE DUŻĄ CZCIONKĄ jest odbierane jako krzyk i nie jest zbyt mile widziane. Inną przyczyną jest też zmęczenie oczu przy czytaniu tekstu pisanego taką czcionką. Dziękuję za zrozumienie. Pozdrawiam
Jola Żyśko [Usunięty]
Wysłany: 12-09-2006, 22:02
Witaj Nurek60. Zwracasz się do ludzi z okolic Jeleniej Góry. Zgłaszam się w takim razie z samej Jeleniej Góry. Jak tylko mamy możliwość (praca itd.) , próbujemy pojechać gdzieś na nurka. W ten weekend wybieramy się na koparki do Szczakowej. Jadą 4 osoby. Masz ochotę? Zapraszamy.
Dzieki za kontak jedziecie na 2 dni ile kilometrów jest do Szczakowej
Ja moge wam zaproponowac nurka w niemczech od Lubania 60 km kamieniołom 57 m głebokosci widocznosc 5 m ostatnio tak bylo
podobny jak w szczakowej i odległosc mniejsza mozna na 2 dni z namiotem wiecej na telefon 606358652 koszt nurka 5 eu od osoby na dzien nurkow ile chcesz ładowanie butli 0,50 eu litr
pozdrawiam czekam na kontakt tedi
mysiar [Usunięty]
Wysłany: 14-09-2006, 17:54
martin napisał/a:
Czemu zaczynasz twoj wystep krzykiem?
Litości.
Jeżeli już tak zaczynasz to może i warto by było się pokusić o wytłumaczenie tego komuś komu zwracasz uwagę.
Bigas [Usunięty]
Wysłany: 14-09-2006, 17:55
mysiar napisał/a:
warto by było się pokusić o wytłumaczenie
Jak widzę, że nie tylko ja na to czekam. Widocznie niektórym savoir vivre jest obcy. No cóż...
Wysłany: 15-09-2006, 20:43 Uwagi o zwrotach heheheh
Koledzy piszmy o nurkowaniu a nie o zwracaniu uwagi jak czcionka sie pisze napisałem duz bo mi sie tak podobało i to problem do dyskuscji .
Sadze że to nie istotne jaką sie pisze ważne co sie pisze. Pozdraweiam tych z Warszawy oni maja zawsze cos do powiedzenia o wszystkim tylko nie o nurkowaniu
Wiek: 51 Dołączył: 10 Mar 2002 Posty: 7224 Skąd: Nürnberg/RFN
Wysłany: 16-09-2006, 11:19
NUREK60 napisał/a:
Koledzy piszmy o nurkowaniu a nie o zwracaniu uwagi jak czcionka sie pisze napisałem duz bo mi sie tak podobało i to problem do dyskuscji.
To nie jest problem do dykusji. To poprostu zasady dobrego zachowania (zwane netykieta). Jak dwoch lysych z kijami bejzbolowymi bedzie Ci wyciagac radio z auta (bo im sie to podoba), tez przyjmniesz to bezdyskusyjnie do wiadomosci?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko