Tak tez wlasnie uslyszalem o tych targach.
Ale niestety czy na nie dotre to zalezy od kilku czynnikow.
Kontaktu nie stracimy wiec spoko jakos sie spikniemy.
Topik juz wisi kilka dni a tu niewiele sie dzieje!
Chyba niezbyt wielu "nas" na wyspach??
Pietrach [Usunięty]
Wysłany: 10-10-2006, 11:56
Witam
Narzekacie ze nikt sie nie odzywa to pozwolilem sobie zabrac glos, mimo faktu ze poki co jestem w roli obserwatora. Moje OWD musialem przerwac z powodu poteznego kataru i bede konczyl juz tutaj. Czekam tylko na zone bo razem chcemy
Hej.I jest(wiem o conajmniej jednym) ale sie siakos nie odzywaja.Ale cierpliwosci - wszystko w swoim czasie.Poki co musimy pomyslec o wspolnym nurku.Mam nadzieje,ze spotkacie sie z Michalem na targach i cos uzgodnicie.Ja czekam tylko na haslo!
Pozdrawiam.Irek
Witam. Ogłaszam niniejszym,że w niedzielę będziemy z Michałem na Vobsterze,więc gdyby ktoś chciał zanurać lub się po prostu spotkać - zapraszamy.Będziemy gdzieś ok.10 .
Pozdrawiam.Irek
Akurat w niedziele sie przeprowadzam znowu.
Ale do wspolnego nurowania jest blizej niz dalej. Musze tylko jeszcze pozalatwiac troche spraw. Niestety zajmie mi to pewnie ze 2 tygodnie
Od pewnego czasu mieszkam w Cromer (Norfolk) nad samym morzem. Pzryznaje sie szczerze, ze za nurkowaniem jeszcze sie nie rozgladalem, ale juz mnie nosi, wiec to pewnie kwestia tygodni. Pozdrawiam i licze na jakies spotkanko.
Witaj.
To kawałek od Londynu,ale całkiem fajny dystans do Peterborough - calkiem sympatyczne miejsce do nurania.Damy na pewno znać przed następnym nurkiem - może w przyszły weekend?
Pozdrawiam.Irek
Raczej ten weekend odpada. Mam troche zamieszania, bo zmieniam prace, mieszkanie, itp., ale chetnie wyslucham wszelkich pomyslow zwiazanych z nurkowaniem, a i podziele sie, jak cos mi przyjdzie do glowy. Proponuje meile do wymiany tychze informacji. Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko