Strona Główna FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy    KalendarzKalendarz
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
ankieta do pracy magisterskiej o nurkowaniu w Morzu Czerwony
Autor Wiadomość
nakatu 

Wysłany: 31-05-2007, 15:29   ankieta do pracy magisterskiej o nurkowaniu w Morzu Czerwony

Witam
Potrzebuję chętnych do uzupełnienia ankiety nurkowej dotyczącej nurkowania w Morzu Czerwonym. Na podstawie tej ankiety będzie się opierała część mojej pracy magisterskiej. Niestety nie znam aż tylu osób nurkujących i stąd moja prośba o pomoc i uzupełnienie mojego kwestionariusza. adres zwrotny znajdziecie na samym dole ankiety. Liczę na Waszą pomoc! Sprawa jest dość pilna.

Z góry bardzo serdecznie dziękuję. :-D

http://republika.pl/ankie...usz_ankiety.doc

to jest poprawiony link , działa bez zarzutu

Jeśli ktoś będzie zainteresowany wynikami oraz całą moją pracą to po zakończeniu pisania mogę ją udostępnić do poczytania.
Ostatnio zmieniony przez nakatu 31-05-2007, 18:18, w całości zmieniany 1 raz  

Mania 

Stopień: ale o co chodzi?
Kraj:
Poland

Wysłany: 31-05-2007, 15:39   

Powiem tak - nie mam zadnych 4 znakow, za to mam dluga liste ile mam placic....

Nie bede placic za wypelnianie Twojej ankiety :mrgreen:

Moze lepiej ja powiesic na jakims ogolnodostepnym serwerze?
mania

nakatu 

Wysłany: 31-05-2007, 15:55   

Jak już załaduje się strona z linku to pojawi sie tabelka z trzema kolumnami. Ostatnia kolumna ma tytuł FREE i na samym dole tej kolumny jest jest przycisk FREE trzeba tam nacisnąć i pojawi się ta rubryczka do której sie wpisuje te 4 znaki. Po wpisaniu trzeba nacisnąć przycisk znajdujący się obok z napisem DOWNLOAD VIA LEVEL.

I w ten sposób jest to bezpłatne. Już kilka razy tak robiłam.
Ale jeśli są jakieś obawy to proszę pisać do mnie na maila to wyśle ankietę e-mailem.

ADRES: nakatu@gmail.com

pozdrawiam, Kinga

Grzyb 

Stopień: tmx, cave
Kraj:
Jamaica

Wysłany: 31-05-2007, 16:07   

nakatu napisał/a:
Jak już załaduje się strona z linku to pojawi sie tabelka z trzema kolumnami. Ostatnia kolumna ma tytuł FREE i na samym dole tej kolumny jest jest przycisk FREE trzeba tam nacisnąć i pojawi się ta rubryczka do której sie wpisuje te 4 znaki. Po wpisaniu trzeba nacisnąć przycisk znajdujący się obok z napisem DOWNLOAD VIA LEVEL.

I w ten sposób jest to bezpłatne.

niestety nie jest, bo:
You have reached the download-limit for free-users. Want to download more?
Get your own Premium-account now!

nakatu 

Wysłany: 31-05-2007, 16:29   

no to nie wiem co się dzieje. Już próbuję umieścić to gdzie indziej. I przepraszam za kłopot do tej pory działało.

silver111 

Stopień: Extended Range Diver
Kraj:
Poland

Wysłany: 31-05-2007, 16:47   

Jeśli sprawa jest tak pilna jak piszesz to umieść ankietę w jakimś normalnym miejscu. Po pierwsze z rapidshare często są kłopoty, po drugie to dobry sposób na nabicie sobie (Tobie) punkcików na rapidzie :)

Jak nie masz gdzie umieścić ankiety to ja umieściłem ja tu: ANKIETA
Ostatnio zmieniony przez silver111 31-05-2007, 17:04, w całości zmieniany 1 raz  

nakatu 

Wysłany: 31-05-2007, 17:02   

Dziękuję:) próbowałam ją dołączyć do posta, ale jakoś nie mogłam:) tak jak pisałam do tej pory nie miałam kłopotów z rapidshare.

[ Dodano: 31-05-2007, 17:05 ]
silver111, jak możesz to napisz mi jak tą ankietę umieściłeś to poprawie swój odnośnik. z góry dziękuję

Kinga

agrest 

Stopień: starszy moczydupa
Kraj:
Poland

Wysłany: 01-06-2007, 09:04   

Dlaczego w swojej ankiecie zakladasz ze wszyscy nurkowie jezdza nad morze czerwone??? Czy ankieta jest skierowana tylko do takich nurkow?

Mania 

Kraj:
Poland

Wysłany: 01-06-2007, 09:42   

No bo praca magisterka dotyczy nurkowania w Morzu Czerwonym :) Co jest napisane w pierwszym poscie :P

Wiec trudno by pytala sie o nurkowania w Baltyku.

Mania

agrest 

Kraj:
Poland

Wysłany: 01-06-2007, 11:02   

To ze w poscie jest info o MC nie znaczy ze praca nie ma zawierac info o nurkowaniu w innych miejscach na co zreszta wskazuja jedne z pierwszych pytan ankiety: np. ulubione miejsca nurkowe. Nie ma pytania o ulubione miejsca nurkowe w MC.
Dlatego sie wlasnie pytam i dociekam. Moze sama autorka zechce potwierdzic bo tak to tylko domniemania.

pozdrowka i powodzenia w pisaniu.
J.

nakatu 

Wysłany: 01-06-2007, 12:19   

agrest napisał/a:
Dlaczego w swojej ankiecie zakladasz ze wszyscy nurkowie jezdza nad morze czerwone??? Czy ankieta jest skierowana tylko do takich nurkow?

Odpowiadając na zarzuty:) muszę podeprzeć się odpowiedzią Mani:) praca magisterska dotyczy nurkowania wzdłuż wybrzeża egipskiego w Morzu Czerwonym. W związku z tym niestety nie mogę opisać wszystkich miejsc nurkowych na świecie:)

[ Dodano: 01-06-2007, 12:22 ]
agrest napisał/a:
To ze w poscie jest info o MC nie znaczy ze praca nie ma zawierac info o nurkowaniu w innych miejscach na co zreszta wskazuja jedne z pierwszych pytan ankiety: np. ulubione miejsca nurkowe. Nie ma pytania o ulubione miejsca nurkowe w MC.
Dlatego sie wlasnie pytam i dociekam. Moze sama autorka zechce potwierdzic bo tak to tylko domniemania.

pozdrowka i powodzenia w pisaniu.

J.

W pracy jest podrozdział w którym będą wymienione najpopularniejsze miejsca nurkowe na świecie wśród ankietowanych, ale to będzie tylko podrozdział, bez większych opisów. I stąd to pytanie:)

[ Dodano: 01-06-2007, 12:25 ]
Mam nadzieję, że już wszystko jasne. A co do nurkowania w Bałtyku to kto wie może jakaś praca podyplomowa ;-)

Mania 

Kraj:
Poland

Wysłany: 01-06-2007, 12:30   

Aczkolwiek naprawde zdziwilo mnie, ze z miejsc nurkowych w Egipcie nie wymienilas Dahab.....

To duuuzy i powazny blad

Mania

Beeker 
Moderator Grupy

Stopień: D-Diver
Kraj:
Indonesia

Wysłany: 01-06-2007, 12:34   

Wypełniona, wysłana

nakatu 

Wysłany: 01-06-2007, 12:45   

Mania napisał/a:
Aczkolwiek naprawde zdziwilo mnie, ze z miejsc nurkowych w Egipcie nie wymienilas Dahab.....

To duuuzy i powazny blad

Mania

Mam nadzieję, że do wybaczenia. Już teraz widzę że jest to bardzo popularne miejsce.

[ Dodano: 01-06-2007, 12:46 ]
Beeker napisał/a:
Wypełniona, wysłana

Dziękuję bardzo:) W ogóle wszystkim bardzo dziękuję za pomoc:)

Tomek Radomski 

Stopień: zwykły nurek
Kraj:
Cuba

Wysłany: 01-06-2007, 12:47   

nakatu napisał/a:
Mam nadzieję, że do wybaczenia. Już teraz widzę że jest to bardzo popularne miejsce.

Czyli, że nie do wybaczenia :mrgreen:
Nie można pomijać TAK popularnych miejsc

agrest 

Kraj:
Poland

Wysłany: 01-06-2007, 13:28   

nakatu napisał/a:
Odpowiadając na zarzuty

Nie no to nie sa zarzuty tylko moja wscibskosc. Twoja ankieta Twoje pytania, do glowy mi nie przyszlo zeby Ci cos zarzucac.

Pozdrawiam
J.

nakatu 

Wysłany: 01-06-2007, 14:04   

Wiem, wiem. żartuję tylko.

Dodaj do: Wypowiedź dla Wykop  Wypowiedź dla Facebook  Wypowiedź dla Wyczaj.to  Wypowiedź dla Gwar  Wypowiedź dla Delicious  Wypowiedź dla Digg  Wypowiedź dla Furl  Wypowiedź dla Google  Wypowiedź dla Magnolia  Wypowiedź dla Reddit  Wypowiedź dla Simpy  Wypowiedź dla Slashdot  Wypowiedź dla Technorati  Wypowiedź dla YahooMyWeb
Odpowiedz do tematu