Wiek: 48 Dołączył: 26 Maj 2003 Posty: 31 Skąd: Zduńska Wola
Wysłany: 15-07-2003, 19:06 Plyta
U Piorewicza w Gdyni mam zamiar kupic plyte do skrzydla. Nie jest to firmowa plyta i w zwiazku z tym prosze kogos, kto ja kupil albo uzywal, o ocene.
Dzieki
Wysłany: 16-07-2003, 10:25
Na rynku jest sporo płyt polskiej produkcji. Nie wiem,
którą masz na myśli. Większość płyt na rynku jest
kopiami (DiveRite, Halcjona czy OMS) Mają dobrą
jakość i cenę o około 50% niższą od oryginału.
Jeśli jest to taka płyta i takie proporcje cenowe to warto.
Nie kupuj płyty niewiadomej "konstrukcji", udziwnionej
i miękkiej.
marcinkr [Usunięty]
Wysłany: 16-07-2003, 11:23
Przed zakupem sprawdz koniecznie jakosc wykonczenia.
Niektore plyty polskiej produkcji bardzo fajnie przecinaja
paski w uprzezy.
Wiek: 48 Dołączył: 26 Maj 2003 Posty: 31 Skąd: Zduńska Wola
Wysłany: 16-07-2003, 12:45
Dzieki za odpowiedzi.
Chce kupic plyte do skrzydla Dive Rite-a. Zastanawiam sie tylko czy warto wydac pieniadze na firmowa plyte skoro mozna kupic tansza niefirmowa. Wydaje mi sie, ze to tylko plyta i jesli jest dokladnie obrobiona i wygieta, to po co wydawac tyle pieniedzy.
Wysłany: 16-07-2003, 22:39
Sławek O. napisał/a:
Dzieki za odpowiedzi.
Chce kupic plyte do skrzydla Dive Rite-a. Zastanawiam sie tylko czy warto wydac pieniadze na firmowa plyte skoro mozna kupic tansza niefirmowa. Wydaje mi sie, ze to tylko plyta i jesli jest dokladnie obrobiona i wygieta, to po co wydawac tyle pieniedzy.
Nie warto kupować oryginału (prawie dwa razy droższy).
Czemu akurat chcesz kupować w Trójmieście? Dobre kopie
DiveRite są dostępne w Wawie.
[/quote]
Nie warto kupować oryginału (prawie dwa razy droższy).
Czemu akurat chcesz kupować w Trójmieście? Dobre kopie
DiveRite są dostępne w Wawie.[/quote]
Hubercie
Podobnie jak Slawek O chce kupic polska plyte do Dive Rite-a
Jesli mozesz podac namiar w Wawie na takie plyty chetnie tam pojde.
Bardzo mozliwe ze na tym forum juz jest taki namiar, ale nie szukalem oststnio zbyt dokladnie
pozdrawiam
Plyty w Scuba Service sa niezle. Jesli chcesz kupic plyte do Dive Rite to polecam oryginalny pomysl tej firmy, czyli plyte, do ktorej nie potrzeba adaptera do pojedynczej butli. Twina montuje sie do niej tak samo (na obejmy i sruby) jak do innych plyt. Wynalazku z paskami nikomu nie zycze.
Plyty w Scuba Service sa niezle. Jesli chcesz kupic plyte do Dive Rite to polecam oryginalny pomysl tej firmy, czyli plyte, do ktorej nie potrzeba adaptera do pojedynczej butli. Twina montuje sie do niej tak samo (na obejmy i sruby) jak do innych plyt. Wynalazku z paskami nikomu nie zycze.
Pozdrawiam
Marcin
Ze wzgledu na wszechstronnosc zastosowan - singel/twin - jak najbardziej.
Jestem zdecydowany na Dive Rite'a, a jesli do tego uda mi sie zdobyc identyczna (z tym samym systemem mocowania) podrobke plyty, to kieszenie balastowe wyjda za 0.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko