Wysłany: 27-07-2010, 15:39 materiały eksploatacyjne do sprężarek
Witam koleżanki i kolegów. Mam takie pytanie. Gdzie zakupujecie do swoich sprężarek filtr molekularny i węglowy. Chodzi mi generalnie o opakowania wielkości ok. 1 kg. każdy. Za pomoc z góry serdecznie dziękuję.
Wiek: 45 Dołączył: 24 Maj 2005 Posty: 1088 Skąd: Warszawa
Wysłany: 28-07-2010, 13:18
Ja mam Gere w instrukcji znalazłem jaki węgiel i krzemionka jest potrzebna i kupiłem właśnie taką w sklepie z dodatkami do win.
Różnica taka, że w sklepie nurkowym 50-60m zeta za kg w winiarskim taki sam 19,9
Cześć Leszczu_6. Mam coltri sub MCH6. Z tym, że mam wkład z aluminium w którym wymienia się tylko wsyp (węgiel i sito) Tak, że potrzebuje kupić te dwa filtry. Takie po 1 kg wystarczą mi na trzy lata
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.