Czesc,
może to dziwne, ale zastanawiam się jak znaleźć partnerkę lub partnera do nurkowania, gdyż nikt z moich znajomych nie interesuje się nurkowaniem. Jestem początkującym nurkiem i dopiero zaczynam moją przygodę z nurkowaniem. Aktualnie jestem na kursie OWD i wiadomo, że tak naprawdę nic po tym kursie nie umiem, to znaczy może i umiem, ale nie wiem jak tą wiedze wykorzystać w praktyce bo nie mam żadnego doświadczenia… A wiadomo, że każdy kto dłużej nurkuje chce nurkować z osobą, która ma podobne kompetencje do niego, albo i lepsze żeby móc się czegoś nowego dowiedzieć. Nikt przecież nie chce brać na nurkowania początkującego nurka i go niańczyć oraz pilnować. Taka prawda. Więc zastanawiam się gdzie mam szukać; to tyle z moich rozkminek. Pozdrawiam
Na początku nie jest łatwo ale trzeba próbować - choćby tu na forum poumawiać się z ludźmi. Można też kontynuować edukacje nurkową i na kursie poznać fajnych ludzi. Za którąś ekipą powinno zatrybić i wtedy będziesz wiedziała/wiedział że to jest odpowiednie towarzystwo.
Podłącz się do jakiejś większej szkoły nurkowej na nurki turystyczne. Zawsze istnieje opcja, że kogoś poznasz partnurka na dłużej, a nawet jeśli nie to na pewno będzie ktoś w takiej samej sytuacji jak Ty
Wysłany: 12-04-2011, 20:23
jeśli wybierasz się na nurkowanie na jeziorze Powidz to bardzo chętnie przyłączymy Cię do naszej niewielkiej grupki. Na pewno będziemy nurkować ten weekend więc zapraszam-pozdrowienia z Gniezna HaCker
jeśli wybierasz się na nurkowanie na jeziorze Powidz to bardzo chętnie przyłączymy Cię do naszej niewielkiej grupki. Na pewno będziemy nurkować ten weekend więc zapraszam-pozdrowienia z Gniezna HaCker
A w tę niedziele tez bedziecie na jeziorze powidzkim??
cześć,
super ekipa z Poznania grupuje się wokół Krzyśka Janickiego (Nautica)
Marcin13736 [Usunięty]
Wysłany: 13-04-2011, 18:45
majson, jak zdążysz z kursem do majowego spotkania forumowiczów- przyjedź a na pewno spotkasz osoby z twoich okolic. W końcu to niedaleko, więc dojazd nie powinien stanowić wyzwania...
majson, jak zdążysz z kursem do majowego spotkania forumowiczów- przyjedź a na pewno spotkasz osoby z twoich okolic. W końcu to niedaleko, więc dojazd nie powinien stanowić wyzwania...
A gdzie to spotkanie, jeśli moge się wtrącić ?
(sorry za OT)
Ostatnio zmieniony przez kalel 13-04-2011, 18:55, w całości zmieniany 2 razy
Tak wybieramy się w tę niedzielę do Powidza. Będziesz też tam nurkował "jozio"?
Raczej z tego co wiem tam bede robil kurs owd chyba ze cos sie zmieni a jak sie nie zmieni to mam nadzieje ze nie bedziecie sie ze mnie nabijac jak mi cos nie bedzie szlo.
Jak słusznie zauważyli przedmówcy, partnura najłatwiej znaleźć zapoznając się z lokalnym Centrum Nurkowym, a także pisząc na Forum-Nuras. Szukasz terminu i ekipy, a jak już się poznasz w "realu" to się przekonasz czy znalazłeś odpowiednią ekipę/osobę, czy szukasz dalej. Tak czy inaczej powodzenia
Wiek: 51 Dołączył: 10 Mar 2002 Posty: 7224 Skąd: Nürnberg/RFN
Wysłany: 14-04-2011, 08:38
majson napisał/a:
ale zastanawiam się jak znaleźć partnerkę lub partnera do nurkowania
Jestes w bardzo dobrym miejscu. Drugim podobnym jest divetrek.com.pl. Wklej wyrazna fotke do profilu i pusc pare postow, ze chcesz jechac w konkretne miejsce w konkretnym terminie i szukasz grupy do podpiecia.
Wysłany: 14-04-2011, 21:43
nie należymy do osób, którzy śmieją się z innych. Wszyscy kiedyś zaczynaliśmy i tak naprawdę cały czas się uczymy. Możesz liczyć na nasze wparcie- pozdrawiam HaCker
nie należymy do osób, którzy śmieją się z innych. Wszyscy kiedyś zaczynaliśmy i tak naprawdę cały czas się uczymy. Możesz liczyć na nasze wparcie- pozdrawiam HaCker
to znaczy może i umiem, ale nie wiem jak tą wiedze wykorzystać w praktyce bo nie mam żadnego doświadczenia…
Jeżeli mogę coś sugerować: wiedzę tą wykorzystaj w ten sposób, że założysz sprzęt, wejdziesz do wody i spokojnie oddychając poprzemieszczasz się tu i ówdzie w wielu płaszczyznach
martin napisał/a:
Wklej wyrazna fotke do profilu
Martin a gdzie Twoja żyłka odkrywcy, pasja wchodzenia w nieznane...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko