a bedzie jakis zlot? a gdzie? a czy ja dobrze widze, ze rzut beretem od gda w niejakim bachotku? jak tylko nie bedzie mi kolidowac ze szkola to czemu nie... (50% szansy).
Ciekawy filmik, zarąbiste miejsce gdzieś? na dolnym śląsku
Szkoda, że nie pokazałeś ,wyeksponowałeś bardziej tego miejsca, najczęściej widać nurka.
Nie bierz tego z krytykę
Film super
Miejsce jeszcze lepsze - bo w Polsce
Może napiszesz coś więcej o tym miejscu
Pozdrawiam
jacekplacek [Usunięty]
Wysłany: 06-06-2011, 07:30
Kunta napisał/a:
Szkoda, że nie pokazałeś ,wyeksponowałeś bardziej tego miejsca, najczęściej widać nurka.
Cześć Nie wyeksponowałem miejsca, bo bez światła się nie da: miałem tylko backupy i światło partnerów Najczęściej widać nie nurka, tylko Nurkotkę, bo fotogeniczna jest
Trochę więcej(ale niewiele) okoliczności przyrody jest tu: http://vimeo.com/22098838
Ps. Już Zioło o tym wspominał, ale będę nudny Te miejsca są nie przepływowe, więc na ścianach, dnie i stropie zalega wiele drobnego łatwo unoszącego się pyłku. Jak widać na filmie, Nurkotka poręczuje wisząc kilka cm nad dnem i nie dzieje się nic - to tyle w kwestii, dlaczego warto ćwiczyć
Ostatnio zmieniony przez jacekplacek 06-06-2011, 07:47, w całości zmieniany 1 raz
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 08-06-2011, 10:06
Kunta napisał/a:
masz farta ze masz nurkotkę w teamie
heh, pewno. bo my wszyscy w ogóle fajny team jesteśmy aczkolwiek czasem nieco rozproszony, niezdecydowany, solistyczny, niemniej jednak wspólne akcje bywają dość spontaniczne i zadziwiają nas samych.
w sumie D@rku trafiłeś w sedno - gdzie to Jacka nie było, to ja nie wiem.
ale - koniec snucia niekonkretów!
Kunta napisał/a:
miejsce naprawdę imponujące
tak, to prawda..... <rozmarzona>
ale konkrety: nie "miejsce", a miejsca.
w ten weekend udało się nam, rewelacyjnej trzyosobowej ekipie ze świata, zanurkować w czterech miejscówkach:
Wapiennik - niestety niski poziom wody powodował że część korytarzy trzeba było przejść pieszo, a jest to piękne miejsce.
Uran, sztolnia w Kowarach - super miejscówka, jednak nurkowanie z zasady solo i max dwie osoby, bo mąci się nawet poprzez oddech - spadają jakieś rdze z drabiny. miejscówka jednak śliczna i fajny nietoperek u wejścia.
Marie Agnes, Bystrzyca - tu zajęliśmy się filmowaniem, więc jest kilka ujęć z tego miejsca. Kopalnia srebra, znana i lubiana, więc więcej nie ma sensu pisać.
Browar zalany - już któreś nurkowanie tu, oporęczowany, przepłynięty przez nas na poprzednich nurach, teraz więc znów można było pofilmować i poeksperymentować ze światłem - efekt zdziwił nas dość mocno - nie sądziłam że taka latareczka na plecach tak ciekawe efekty da
*** dzięki Kowiemu za dzień pierwszy - pomoc, logistykę i... szalony taniec na zakończenie przede wszystkim!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko