Wysłany: 10-09-2012, 13:26 Witam!
Witam serdecznie forumowiczów.
Wiele słyszałem o Waszym forum i w końcu znalazłem czas żeby poczytać posty i z przyjemnością stwierdziłem, że chętnie podzielę się swoimi poglądami oraz zapoznam się z Waszymi opiniami na temat naszej wspólnej pasji.
Nurkuję od 2000 roku, jestem instruktorem PADI i SDI/TDI, nurkuje tez i w jaskiniach.
Zycie zawodowe przywiodło mnie na Ukrainę, gdzie obecnie mieszkam i staram się godnie reprezentować Polską nurkową szkołę, którą uważam za najlepszą!
Pozdrawiam!
Andrzej
jacekplacek [Usunięty]
Wysłany: 10-09-2012, 13:33
Cześć Andrzej Zapowiada się bardzo ciekawie
Ps. Zaraz pewnie zbierzesz baty za stopkę, więc się nie przejmuj - nie jesteś odosobniony
Wysłany: 10-09-2012, 13:43
Dzięki za ostrzeżenie odniosłem wrażenie, że to forum nie jest platformą do ubliżania sobie lub "dostawania batów"
Zamin sie przywitałem zapoznałem się z działem "netykieta" i tam wyraźnie "stało":
Cytat: "Twój profil:
Jeśli jest taka możliwość – wypełnij swój profil
Podaj takie dane jak e-mai, wiek, adres WWW itp. – to nic nie kosztuje..."
Pozdrawiam i dzieki!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko