UltraDive na Grotta Roweckiego. Nie ma wielkiej wystawy ze sprzętem, ale jak się na coś zdecydujesz, zostaniesz pomierzony i wszystko co trzeba pryjedzie za dzień-dwa.
Co prawda to nie Wrocław, ale prawie .
Tam da sie pomacać i przymierzyć i potargować. Trochę sprzętu mają na półkach.
https://www.google.pl/map...84362,15z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0x31d5afa41195890e!8m2!3d51.024769!4d17.084362
P r o t, dzięki szukałem tej firmy, bo trochę gratów ABC, kupiłem u nich w Arkadach, jeszcze.
Sympatyczna obsługa była z tego co pamiętam.
A jako ciekawostkę trafiłem dziś też do sklepu Storm, na Jagiełły, kupowałem buty.
Gość mnie rozwalił - miałem przy sobie płetwę aby sprawdzić czy buty do niej będą pasować, widzę że wiszą u niego identyczne płetwy, więc pytam "po ile u niego?", a on na to "co mnie to obchodzi" i że "nie chce mu się szukać". Dobrze że miałem dobry humor i nie odparłem chu.. i kur..
Buty kupiłem oczywiście gdzie indziej.
Scubatechy kupione ostatecznie w Aquamatic (bez spamerki) spoko sklep i obsługa.
[...] Sympatyczna obsługa była z tego co pamiętam.
Wtedy pracował tam Patryk i to pewnie on cię obsługiwał, teraz sprzedaje w Aquamaticu.
eznawca napisał/a:
A jako ciekawostkę trafiłem dziś też do sklepu Storm, na Jagiełły, kupowałem buty.
Gość mnie rozwalił - miałem przy sobie płetwę aby sprawdzić czy buty do niej będą pasować, widzę że wiszą u niego identyczne płetwy, więc pytam "po ile u niego?", a on na to "co mnie to obchodzi" i że "nie chce mu się szukać". Dobrze że miałem dobry humor i nie odparłem chu.. i kur..
Buty kupiłem oczywiście gdzie indziej.
Ten gość jest beznadziejny, najgorszy sprzedawca z jakim miałem do czynienia. Wyznaje zasadę, że u niego klient obejrzy towar a i tak kupi gdzie indziej.
Wyraźnie robił łaskę, że pokazał automaty, kupiłem oczywiście gdzie indziej. Wchodząc do tego sklepu ma się wrażenie, że sprzedawca robi wielki zaszczyt racząc porozmawiać z klientem.
Ostatnio zmieniony przez Assad 14-06-2016, 00:18, w całości zmieniany 1 raz
dzięki szukałem tej firmy, bo trochę gratów ABC, kupiłem u nich w Arkadach, jeszcze.
Sympatyczna obsługa była z tego co pamiętam.
Punkty sprzedaży w mieście zlikwidowali z tego co mi powiedziano i prowadzą sprzedaż wyłącznie w Smardzowie.
Obsługa dalej jest sympatyczna, choć pani Kasia już tez nie pracuje
A informację o sklepie Storm zakodowałem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko