Wysłany: 08-10-2004, 04:51
Cytat:
Jakie bazy nurkowe polecacie w Sharmie oprócz Colony? Interesują mnie bazy z polskimi instruktorami, oraz takie gdzie można zrobić nitrox.
Osatatnio krzystałem z Aquasharm- mieszczą się w Sharming Inn- hotel naprzeciwko Holiday Inn Amphoras.
Dobra organizacja, łódki niezłe, zabezpieczenie też. Mieli 2 polskichDM, Instruktora z polski, ale mi najbardziej odpowiadał ich Arabski instruktor- Hamada - naprawdę wysokiej klasy fachowiec.
maczaty [Usunięty]
Wysłany: 08-10-2004, 10:25
Dobrze wspominam Divers International w Naama Bay (rzut mokrym beretem od SSH). Pracuje tam - a przynajmniej pracowała w lutym br - polska DM Magda. Świeże wieści powinna mieć Viki i ją trzeba zapytać, jak tylko wychynie, bo kumplują się z Magdą.
Łukasz
Wysłany: 08-10-2004, 13:44 Divers International
Witam
Jeżeli Magda to taka cudownie piękana blondyna, to w marcu już w tej firmie nie pracowała. Miała robić kurs instruktorski. W marcu była w Mr.Diver.
Pozdrawiam wszystkich w szczególności Magdę jeżeli czyta Forum
maczaty [Usunięty]
Wysłany: 08-10-2004, 17:12
Oj chyba nie blondi... Ale ja łysy jestem, nie wyznaję się na fryzjerskich niuansach...
Kurde no! jest tylko angielski i wegierski a polskiego i ruskiego co od biedy mogę zrozumieć jeszcze nie ma
[ Dodano: 11-12-2004, 11:45 ]
Z tego co wiem, Colona jest najlepsza, ale jest tam jeszcze Divers International i Sinai Divers www.tanienurkowanie.pl - tam znajdzie Pani dokladniejszy opis ich wszystkich
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko