Powiem TAK !!!!! wstałem rano a za oknem słoneczko i piękna polska złota jesień....... rozmarzylem sie i tak do was napisalem Pozdrawiam wszytkich...................
No, życie jest piękne, zwlaszcza, ze w miniony weekend można bylo juszcze spokojnie, czyli bez stresu , że woda jest zimna, nurkowac na Mazurach
Wspaniale!!!
A poza tym zdałam wreszcie ostatni egzamin w letniej sesji...:)
Hurra !!!
No masz świętą rację, nie myślałam, że jak tylko skończę jedne studia, to mi odbije i zacznę robić drugi fakultet...
Wariatka ze mnie, ale co tam...
Zawsze marzyłam, żeby być prawnikiem, hi hi
Uściski!!!
[ Dodano: 27-09-2005, 23:49 ]
No i żeby być nurkiem
Ba!!!
Podstawa
Zwłaszcza , jak ktoś przypadkiem natknie się na takie podsumowanie pewnej aukcji z allegro : " [neu] komentarz neutralny bo z przyczyn niezaleznych nie doszlo do tranzakcji [odp] no no - proszę się nie wstydzić powiedzieć iż nosi Pani rozm. XL i PUPALEK po prostu nie wsunął się w filigranową L-eczkę. Również żałujemy iż nie będzie Pani nosiła tych koronkowych fig. "
Zycie jest piekne jak sie wszystko robi w swoim czasie... a nie jak sie czlowiek zaczyna uczyc w starczym wieku... nie jak zaczyna nurkowac w starczym wieku.... niestety.... wtedy nie jest piekne tylko brutalne i uswiadamia nam, ze to juz nie ten umysl......nie ta sprawnosc... nie ta odwaga...... wwwwwwwwwwwrrrrrrrrrrrrrryyyyyyyyyyyyyyyyyyy
... a nie jak sie czlowiek zaczyna uczyc w starczym wieku... nie jak zaczyna nurkowac w starczym wieku.... niestety.... wtedy nie jest piekne tylko brutalne i uswiadamia nam, ze to juz nie ten umysl......nie ta sprawnosc... nie ta odwaga......
Wiek: 66 Dołączył: 14 Mar 2003 Posty: 506 Skąd: warm-mazurskie
Wysłany: 12-10-2005, 20:09
ania1311 napisał/a:
a nie jak sie czlowiek zaczyna uczyc w starczym wieku... nie jak zaczyna nurkowac w starczym wieku.... niestety.... wtedy nie jest piekne tylko brutalne i uswiadamia nam, ze to juz nie ten umysl......nie ta sprawnosc... nie ta odwaga...... wwwwwwwwwwwrrrrrrrrrrrrrryyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Aniu - nie obraź się ale chyba bzdury piszesz po 40-stce dopiero chce się żyć, uczyć się i zdobywać ( w każdym tego słowa znaczeniu )
Kjar - chyba podzielasz moje zdanie ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko