Wysłany: 22-11-2005, 21:18 Dzień dobry..... Przygodę zacząć czas.
Witam,
Od kilku lat podczas kolejnych podróży do Egiptowa (powiązanych ze smażeniem się, oraz podglądaniem z góry, nieśmiało życia bez pośpiechu, życia stowrzonek podwodnych) zamierzałem "pogłębić" swoje umiejętności i możliwości. Pragnąłem oderwać się od powierzchni.......
W międzyczasie byłem biernym nurkiem wirtualnym - przważnie po powrotach z SSH lub HRG subskrybowałem p.r.n i miałem kilka dni dużo czytania.
W zeszłym roku w Egiptowie zrobiłem "intro" + zdjęcia pod wodą...;-). ło rany - ale fajowo było. tylko krótko i tak troche niezręcznie.
2 tygodnie temu ponownie wróciłem z Egiptowa i stwierdziłem że musze coś z tym w końcu zrobić - albo rybki albo akwarium.
Od wczoraj czytam forum..... dzisiaj czytałem OWD Manual..... Zawartość obydwu bardzo cieszy....... i zaspokaja wielki głód wiedzy......
już przeczytałem...... oczywiście nie wszystko z pełnym zrozumieniem... bo ja mam taką konstrukcję że pewne informację wole usłyszeć niż przeczytać..... i wtedy jest "Aha".
bo ja mam taką konstrukcję że pewne informację wole usłyszeć niż przeczytać..... i wtedy jest "Aha".
No to szkolenia czas zacząć:)
Bigas [Usunięty]
Wysłany: 23-11-2005, 03:43
Taaaaaa, tylko szkoda chłopa - i po co mu to było, żył se spokojnie, rybki ogladał - a tu zadumał nurać. Ech cóż, niech się teraz męczy z nałogiem.
Pozdrawiam i witam
Wysłany: 23-11-2005, 10:40
Witam=D
Adam Frajtak [Usunięty]
Wysłany: 23-11-2005, 13:52
Dam ci jedna rade na poczatek
Uwazaj na tych co tak serdecznie Cie witaja bo robia to tylko po to zeby za dni pare dokopac nowemu i ponabijac sie z Ciebie oczywiscie wszystkie rady na poczatku ktore od nich uslyszysz to wkrecanie Ciebie po to zeby po kątach rwac boki
tak wiec SERDECZNIE pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez Adam Frajtak 23-11-2005, 14:08, w całości zmieniany 1 raz
Bigas [Usunięty]
Wysłany: 23-11-2005, 13:59
scaner napisał/a:
Uwazaj na tych co tak serdecznie Cie witaja
Ha, czyli Bigas jest poza podejrzeniami. Sk.....yn na początku ale w rezultacie równy chłop.
robia to tylko po to zeby za dni pare dokopac nowemu i ponabijac sie z Ciebie oczywiscie wszystkie rady na poczatku ktore od nich uslyszysz to wkrecanie Ciebie po to zeby po kątach rwac boki
to o mnie
KLeszek [Usunięty]
Wysłany: 24-11-2005, 09:18
swój rozum mam...... i nie dam się łatwo wkręcić..... tak przynajmniej myślę.
Będę z chęcią wysłuchiwał Waszych rad - ale zawsze będę przepuszczał przez jeden dostępny filtr.... Mojego instruktora.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko