Początkowo to było czepianie sie kazdego słowa pozniej nawet epitety.
Wiem ze Mania takze nie ustrzegla sie epitetow ze strony $$, generalnie od jakiegos czasu mam spokoj ale duzo, duzo mniej udzielam sie na forum.
Wiek: 51 Dołączył: 10 Mar 2002 Posty: 7224 Skąd: Nürnberg/RFN
Wysłany: 11-06-2008, 09:41
manta1978 napisał/a:
Znając to forum i tak wszystkie teksty zostaną zmoderowane,
Niekoniecznie. Moderatorzy nie maja nic przeciwko tego typu dyskusji, natomiast rzygac nam sie tchorzami nie majacymi nawet tyle odwagi, zeby podpisac sie pod tym co mowia.
Waldo i Maniu! Slowo sie zeklo,kobylka u plota! Dalej,dalej otworzcie zawartosc waszych teczek,zalatwcie to raz na zawsze! ! !
Nie wiem jak $$, ale ja mam status poszkodowanej nadany przez IPN(zeby zrozumiec o co chodzi proponuje przeczytac ustawe o IPN). I to przyznany przez Kurtyke.
Wiek: 58 Dołączył: 09 Mar 2008 Posty: 3897 Skąd: Łódź/Gliwice
Wysłany: 11-06-2008, 13:29
jaros4 napisał/a:
Dziewczyno,jesli,jak twierdzisz ss ci naublizal to ujawnij to pw. Niech wszyscy widza co to za typ!niemcy tak rozwiazali problem teczek i maja spokoj
Jaros4 ma rację.
Maniu, $$, Waldo, i inni
Wymiotować się chce, jak czyta się te kłótnie i docinki. Oczyśćcie proszę atmosferę. Nie wiem i nie chcę wiedzieć kto jest winny a kto ma rację. Ale parafrazując Pana Podbipiętę: "Panie i Panowie CZYTAĆ HADKO!"
Ostatnio zmieniony przez hubert68 11-06-2008, 15:58, w całości zmieniany 1 raz
nurek102 [Usunięty]
Wysłany: 11-06-2008, 13:31
Tragedia
Ledwo sie zapisalem, juz sie odechciewa czytania.
Zachowujecie sie jak kaczorek opowiadajact o bolku, czyli zwykly belkot. Albo zalatwiacie wszystko na pw, albo publikujcie na forum. A nie jakies niedopowiedzenia itp.
ps. juz wiem dlaczego gdy zadalem moje pierwsze pytanie na tym forum, podejrzewano mnie o jakies "spiskowanie"
Ostatnio zmieniony przez nurek102 11-06-2008, 15:00, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 11-06-2008, 14:34
Takie pogrywki $$ to chyba standard... Mam cala kolekcje
A jak juz chyba sam zrozumial, ze jego wzieta z tleniaków "procedura wysokiego startu" to bzdura w CCR, to juz przechodzil sam siebie Pozostaje tylko wspolczuc, bo na leczenie wydaje sie za pozno ...
Tz,tu nie chodzi o ccr. A o to kto jakim jest czlowiekiem.procedura typu wiem ale nie powiem to czysty blamage,dla inicjatora tematu oczywiscie.
$$ [Usunięty]
Wysłany: 11-06-2008, 15:42
Tomasz Zabierek napisał/a:
Mam cala kolekcje
Ja też.
Agata Kuśnierek i Tomasz Żabierek napisał/a:
"Pył z absorbentu będzie krążył w pętli oddechowej powodując zabrudzenie sprzętu (m.in. czujników tlenowych) oraz będzie dostawał się do dróg oddechowych nurka tworząc w kontakcie z wodą drażniący drogi oddechowe kwas węglowy"
Zdanie nie zgodne ze znanym stanem wiedzy chemicznej dla gimnazjalisty.
Dla "Króla CCR" obieg z załącznika stała masa tlenu jest zerżnięty z laminarny.
Wysłany: 11-06-2008, 17:59
$$ masz cos do mnie, to pisz, obdzwon wszystkich "przyjaciol" to pewnie jeszcze sie czegos dowiesz i bedizesz mogl sie tym pochwalic, staraj sie mnie sprowokowac udajac partnera do rozmowy czy co tam sobie jeszcze chcesz. Tylko problem twoj polega na tym, ze nikt cie juz nie slucha a ja mam to gleboko gdzies...
Zalosne, co ? Najgorsze co moze spotkac trolla to ignorancja ogolu. Doskwiera?
Kiedys chciales mi udowodnic slusznosc swoich racji podczas nurkowania... L4 cie z niego wybronilo, pozniej kilka razy sciemniles w inny sposob... Szczescie cale, bo gdybys mial na tyle odwagi, zeby cos o czym tyle piszesz w koncu na siebie zalozyc to pewnie JRG mialo by robote Pisz wiec sobie nadal, dla mnie jestes naprawde wielki...... TROLL
a.... i staraj sie pisac po polsku, bo twoje nieposkladane mysli wilkiego naukowca ciezko jest zrozumiec takim niedoukom jak ja... a przeciez to do nich piszesz, wiec wysil sie ciut. Twoj autorytet od tego nie ucierpi
Pozdrawiam i zycze powodzenia w zbieraniu teczek... na wszystkich ktorzy cie nie podziwiaja
[ Dodano: 11-06-2008, 18:02 ]
jaros4 napisał/a:
Tz,tu nie chodzi o ccr. A o to kto jakim jest czlowiekiem.procedura typu wiem ale nie powiem to czysty blamage,dla inicjatora tematu oczywiscie.
Inicjator tematu probuje przelozyc cos, czego liznal (tleniaki) na CCRy - bo to tez rebreathery. To nie jest problem "wiem ale nie powiem" ale problem "nie wiem ale mowie" a to zupelnie cos innego.
$$ [Usunięty]
Wysłany: 11-06-2008, 18:42
Tomasz Zabierek napisał/a:
"nie wiem ale mowie" a to zupelnie cos innego.
Kwas węglowy, rozwiązanie ze zliczaniem wentylacji zerżnięte z oporem laminarnym, i jeszcze kilka innych bajeczek.
Napisałeś, podpisałeś się.
Wysłany: 11-06-2008, 18:56
Najgorsza dla TROLLA jest ignorancja ...
Na ulicy tez wtracasz sie innym do rozmowy, jak wyglaszanych przez ciebie hasel nikt nie chce sluchac... Oj jaka przykrosc.... Dobrze, wtracaj sie, jestes jak bitmapa w tle - wiadomo ze jakas musi byc ale nikt specjalnie nie zwraca na nia uwagi... No chyba ze jest na niej ladna d..a Ale ty na pewno nie jestes "ladna" wiec zostaje tylko d..a
kol.waldo pyta sie nas(forumowiczow)czy aby nie jest kto przez ssmoka szantazowany,do tego dolacza mania i twierdzi ze byla obrzucana przez ssmoka obelgami.jest jeszcze kolega t.z.i techniczna dyskusja w tle.koniec tej epopeji jak kazdy widzi(lekko obelzywy)a kto ci(forumowiczu)zagwarantuje to iz pojutrze to nie na tobie zacznie jezdzic jakis internetowy desperat.to nie ss jest inicjatorem tego tematu.a poza tym to wszyscy czekamy na te teczki.jak na kolejne wydanie popularnonaukowego periodyku NIE.
...a kto ci(forumowiczu)zagwarantuje to iz pojutrze to nie na tobie zacznie jezdzic jakis internetowy desperat.to nie ss jest inicjatorem tego tematu.a poza tym to wszyscy czekamy na te teczki.jak na kolejne wydanie popularnonaukowego periodyku NIE.
Przybliż mi proszę myśl, którą zamierzałeś zawrzeć w tych słowach. Nie potrafię jej dociec. Kogo przyrównujesz do internetowego desperata?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko