Strona Główna FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy    KalendarzKalendarz
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: DarekS
05-12-2011, 19:17
Smoczy szantaż ??
Autor Wiadomość
Artur1234 

Kraj:
Poland

Wysłany: 11-06-2008, 08:43   cześć

zgadzam się z szambodiverem :rozpacz:

manta1978 

Stopień: TMX
Kraj:
Azerbaijan

Wysłany: 11-06-2008, 09:24   

Znając to forum i tak wszystkie teksty zostaną zmoderowane, więc bez sensu jest dalsza dyskusja na ten temat.

waldo 

Stopień: IANTD
Kraj:
Poland

Wysłany: 11-06-2008, 09:24   

$$ napisał/a:
Posiadasz zgodę administratora na zrobienie Sajgonu z forum, jeśli TAK to z wielką przyjemnością to uczynię.

To aż tak straszne treści zawieraję te PW, że spodziewasz się Sajgonu ?

$$ napisał/a:
Od podpisu w profilu mogę zacząć ?

Woow, ten temazt był już ze dwa razy odgrzewany, ale nigdy nie udało się go dokończyć - czyń Waść swoją powinność !

Andrzej Minorczyk 

Kraj:
Switzerland

Wysłany: 11-06-2008, 09:35   

waldo napisał/a:
Ciekawe za co bardziej ? Za Żabę, czy za resztę ?

Tak po połowie.

Początkowo to było czepianie sie kazdego słowa pozniej nawet epitety.
Wiem ze Mania takze nie ustrzegla sie epitetow ze strony $$, generalnie od jakiegos czasu mam spokoj ale duzo, duzo mniej udzielam sie na forum.

martin 

Stopień: SealTeam
Kraj:
Germany

Wysłany: 11-06-2008, 09:41   

manta1978 napisał/a:
Znając to forum i tak wszystkie teksty zostaną zmoderowane,

Niekoniecznie. Moderatorzy nie maja nic przeciwko tego typu dyskusji, natomiast rzygac nam sie tchorzami nie majacymi nawet tyle odwagi, zeby podpisac sie pod tym co mowia.

Mania 

Stopień: ale o co chodzi?
Kraj:
Poland

Wysłany: 11-06-2008, 11:20   

jaros4 napisał/a:
Waldo i Maniu! Slowo sie zeklo,kobylka u plota! Dalej,dalej otworzcie zawartosc waszych teczek,zalatwcie to raz na zawsze! ! !

Nie wiem jak $$, ale ja mam status poszkodowanej nadany przez IPN(zeby zrozumiec o co chodzi proponuje przeczytac ustawe o IPN). I to przyznany przez Kurtyke.
:)))))

A ty jaros jaki masz statut?
Mania

jaros4 

Stopień: Rugby-Oświęcim
Kraj:
Jamaica

Wysłany: 11-06-2008, 12:54   

Dziewczyno,jesli,jak twierdzisz ss ci naublizal to ujawnij to pw. Niech wszyscy widza co to za typ!niemcy tak rozwiazali problem teczek i maja spokoj

hubert68 

Stopień: ważny ciągły progres
Kraj:
Poland

Wysłany: 11-06-2008, 13:29   

jaros4 napisał/a:
Dziewczyno,jesli,jak twierdzisz ss ci naublizal to ujawnij to pw. Niech wszyscy widza co to za typ!niemcy tak rozwiazali problem teczek i maja spokoj

Jaros4 ma rację.
Maniu, $$, Waldo, i inni
Wymiotować się chce, jak czyta się te kłótnie i docinki. Oczyśćcie proszę atmosferę. Nie wiem i nie chcę wiedzieć kto jest winny a kto ma rację. Ale parafrazując Pana Podbipiętę: "Panie i Panowie CZYTAĆ HADKO!"
Ostatnio zmieniony przez hubert68 11-06-2008, 15:58, w całości zmieniany 1 raz  

nurek102
[Usunięty]

Wysłany: 11-06-2008, 13:31   

Tragedia
Ledwo sie zapisalem, juz sie odechciewa czytania.
Zachowujecie sie jak kaczorek opowiadajact o bolku, czyli zwykly belkot. Albo zalatwiacie wszystko na pw, albo publikujcie na forum. A nie jakies niedopowiedzenia itp.

ps. juz wiem dlaczego gdy zadalem moje pierwsze pytanie na tym forum, podejrzewano mnie o jakies "spiskowanie" :-D
Ostatnio zmieniony przez nurek102 11-06-2008, 15:00, w całości zmieniany 1 raz  

Tomasz Zabierek 

Stopień: IANTD IT
Kraj:
Poland

Wysłany: 11-06-2008, 14:34   

Takie pogrywki $$ to chyba standard... Mam cala kolekcje :D

A jak juz chyba sam zrozumial, ze jego wzieta z tleniaków "procedura wysokiego startu" to bzdura w CCR, to juz przechodzil sam siebie :) Pozostaje tylko wspolczuc, bo na leczenie wydaje sie za pozno ...

silver111 

Stopień: Extended Range Diver
Kraj:
Poland

Wysłany: 11-06-2008, 15:13   

nurek102 napisał/a:
Ledwo sie zapisalem, juz sie odechciewa czytania.

To poroś admina żeby usunął Cię z grona userów forum.

jaros4 

Kraj:
Jamaica

Wysłany: 11-06-2008, 15:41   

Tz,tu nie chodzi o ccr. A o to kto jakim jest czlowiekiem.procedura typu wiem ale nie powiem to czysty blamage,dla inicjatora tematu oczywiscie.

$$
[Usunięty]

Wysłany: 11-06-2008, 15:42   

Tomasz Zabierek napisał/a:
Mam cala kolekcje

Ja też.
Agata Kuśnierek i Tomasz Żabierek napisał/a:
"Pył z absorbentu będzie krążył w pętli oddechowej powodując zabrudzenie sprzętu (m.in. czujników tlenowych) oraz będzie dostawał się do dróg oddechowych nurka tworząc w kontakcie z wodą drażniący drogi oddechowe kwas węglowy"

Zdanie nie zgodne ze znanym stanem wiedzy chemicznej dla gimnazjalisty.

Dla "Króla CCR" obieg z załącznika stała masa tlenu jest zerżnięty z laminarny.

Bądź w gronie wielbicieli i opowiadaj dyrdymały.

pozdrawiam rc

waldo 

Stopień: IANTD
Kraj:
Poland

Wysłany: 11-06-2008, 16:55   

jaros4 napisał/a:
A o to kto jakim jest czlowiekiem.procedura typu wiem ale nie powiem to czysty blamage,dla inicjatora tematu oczywiscie.

A mógłbyś trodszkę jaśniej, bo nie bardzo rozumiem o co chodzi z tym "wiem, ale nie powiem" ?

PawelW 

Stopień: CCR/OC TMX IANTD
Kraj:
Poland

Wysłany: 11-06-2008, 17:07   

manta1978 napisał/a:
Znając to forum i tak wszystkie teksty zostaną zmoderowane, więc bez sensu jest dalsza dyskusja na ten temat.

a Ty piszesz pierwszego posta i znasz obyczaje tego forum to kim byłes przedtem ????????????????????????????????????????????????????????????

Tomasz Zabierek 

Kraj:
Poland

Wysłany: 11-06-2008, 17:59   

$$ masz cos do mnie, to pisz, obdzwon wszystkich "przyjaciol" to pewnie jeszcze sie czegos dowiesz i bedizesz mogl sie tym pochwalic, staraj sie mnie sprowokowac udajac partnera do rozmowy czy co tam sobie jeszcze chcesz. Tylko problem twoj polega na tym, ze nikt cie juz nie slucha :D a ja mam to gleboko gdzies...

Zalosne, co ? Najgorsze co moze spotkac trolla to ignorancja ogolu. Doskwiera?

Kiedys chciales mi udowodnic slusznosc swoich racji podczas nurkowania... L4 cie z niego wybronilo, pozniej kilka razy sciemniles w inny sposob... Szczescie cale, bo gdybys mial na tyle odwagi, zeby cos o czym tyle piszesz w koncu na siebie zalozyc to pewnie JRG mialo by robote :D Pisz wiec sobie nadal, dla mnie jestes naprawde wielki...... TROLL :)

a.... i staraj sie pisac po polsku, bo twoje nieposkladane mysli wilkiego naukowca ciezko jest zrozumiec takim niedoukom jak ja... a przeciez to do nich piszesz, wiec wysil sie ciut. Twoj autorytet od tego nie ucierpi :D

Pozdrawiam i zycze powodzenia w zbieraniu teczek... na wszystkich ktorzy cie nie podziwiaja :D

[ Dodano: 11-06-2008, 18:02 ]
jaros4 napisał/a:
Tz,tu nie chodzi o ccr. A o to kto jakim jest czlowiekiem.procedura typu wiem ale nie powiem to czysty blamage,dla inicjatora tematu oczywiscie.

Inicjator tematu probuje przelozyc cos, czego liznal (tleniaki) na CCRy - bo to tez rebreathery. To nie jest problem "wiem ale nie powiem" ale problem "nie wiem ale mowie" a to zupelnie cos innego.

$$
[Usunięty]

Wysłany: 11-06-2008, 18:42   

Tomasz Zabierek napisał/a:
"nie wiem ale mowie" a to zupelnie cos innego.
Kwas węglowy, rozwiązanie ze zliczaniem wentylacji zerżnięte z oporem laminarnym, i jeszcze kilka innych bajeczek.
Napisałeś, podpisałeś się.

pozdrawiam rc

Tomasz Zabierek 

Kraj:
Poland

Wysłany: 11-06-2008, 18:56   

Najgorsza dla TROLLA jest ignorancja ...
Na ulicy tez wtracasz sie innym do rozmowy, jak wyglaszanych przez ciebie hasel nikt nie chce sluchac... Oj jaka przykrosc.... Dobrze, wtracaj sie, jestes jak bitmapa w tle - wiadomo ze jakas musi byc ale nikt specjalnie nie zwraca na nia uwagi... No chyba ze jest na niej ladna d..a :) Ale ty na pewno nie jestes "ladna" wiec zostaje tylko d..a :)

jaros4 

Kraj:
Jamaica

Wysłany: 11-06-2008, 23:51   

kol.waldo pyta sie nas(forumowiczow)czy aby nie jest kto przez ssmoka szantazowany,do tego dolacza mania i twierdzi ze byla obrzucana przez ssmoka obelgami.jest jeszcze kolega t.z.i techniczna dyskusja w tle.koniec tej epopeji jak kazdy widzi(lekko obelzywy)a kto ci(forumowiczu)zagwarantuje to iz pojutrze to nie na tobie zacznie jezdzic jakis internetowy desperat.to nie ss jest inicjatorem tego tematu.a poza tym to wszyscy czekamy na te teczki.jak na kolejne wydanie popularnonaukowego periodyku NIE.

kjar 

Stopień: MSD
Kraj:
Poland

Wysłany: 12-06-2008, 00:23   

jaros4 napisał/a:
...a kto ci(forumowiczu)zagwarantuje to iz pojutrze to nie na tobie zacznie jezdzic jakis internetowy desperat.to nie ss jest inicjatorem tego tematu.a poza tym to wszyscy czekamy na te teczki.jak na kolejne wydanie popularnonaukowego periodyku NIE.
Przybliż mi proszę myśl, którą zamierzałeś zawrzeć w tych słowach. Nie potrafię jej dociec. Kogo przyrównujesz do internetowego desperata?

Dodaj do: Wypowiedź dla Wykop  Wypowiedź dla Facebook  Wypowiedź dla Wyczaj.to  Wypowiedź dla Gwar  Wypowiedź dla Delicious  Wypowiedź dla Digg  Wypowiedź dla Furl  Wypowiedź dla Google  Wypowiedź dla Magnolia  Wypowiedź dla Reddit  Wypowiedź dla Simpy  Wypowiedź dla Slashdot  Wypowiedź dla Technorati  Wypowiedź dla YahooMyWeb
Odpowiedz do tematu