Strona Główna FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy    KalendarzKalendarz
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
UWAGA - NURKOWNIA.COM !!!!!!!!!!!
Autor Wiadomość
lili 

Stopień: owd
Kraj:
Poland

Wysłany: 01-09-2010, 09:57   UWAGA - NURKOWNIA.COM !!!!!!!!!!!

Napiszę krótko bo i tak już duzo mojego czasu i nerw zmarnowałam na zakupy w tym "sklepie" uważajcie nieuczciwy sprzedawca a do tego bardzo wulgarny :!!: :stop;

piotr_c 

Kraj:
Poland

Wysłany: 01-09-2010, 10:05   

Tylko dlaczego nie piszesz pod swoim stałym nickiem?

Zawsze byłem za totalną wolnością słowa na forach. Ale od kilku dni jestem zdania, że w regulaminie powinien znaleźc się braku przyzwolenia na wysyłanie takich wiadomości przez konta utworzone tylko i wyłącznie po to.

Wiadomośc tego typu, wysłana z anonimowego konta jest niewiarygodna i bezwartościowa.
Ostatnio zmieniony przez piotr_c 01-09-2010, 10:08, w całości zmieniany 1 raz  

Darkoe85 

Stopień: AOWD
Kraj:
Poland

Wysłany: 01-09-2010, 10:46   

Dla mnie ten post też jest mało wiarygodny. Napisany przez osobę bez przedstawienia się nie opisujący sprawy.. To tak jak jakaś plotka „ja słyszałem to i tamto , ale nie pamiętam od kogo i o co chodziło”

Andrzej Gutowski 

Stopień: PADI, TDI
Kraj:
Poland

Wysłany: 01-09-2010, 11:34   

Ja jestem odmiennego zdania o tym sprzedawcy. Miałem przyjemność kupować w tym sklepie, kontaktowałem się telefonicznie i mailowo, zawsze miło i rzeczowo.

Dodam tylko, że nie jestem udziałowcem, czy wspólnikiem tej firmy.

pozdrawiam

Andrzej Gutowski

Darkoe85 

Kraj:
Poland

Wysłany: 01-09-2010, 11:38   

Ciekawe co do powiedzenia będzie miała Pani lili,

Szyderca 

Stopień: OWD
Kraj:
Poland

Wysłany: 01-09-2010, 12:50   

Ja osobiście robiłem u nich zakupy i nigdy mi się nie zdarzyło aby był jakiś problem. Zawsze dobry kontakt i konkretnie. Śmieszy mnie tworzenie konta aby walnąć paszkwila. Zaczyna się sezon na donosy :D

Miły Maciej 

Kraj:
Poland

Wysłany: 01-09-2010, 12:52   

Ja też znam osobiscie Właściciela tego sklepu i wiem że to porządny Gość a nie jakaś szmata obgadujaca pod na szybko skleconym nickiem.
Wiem że Gościu przy wiekszych zamówieniach sam stara się zapewnic dobra cenę a nawet osobistą dostawę więc pewnie twój post jest takim rozpaczliwym krzykiem konkurencji z Płocka...
Maciej Wielowski

Jastrząb 

Stopień: PADI OWD
Kraj:
Poland

Wysłany: 01-09-2010, 13:01   

Dzień dobry.
A to ja jestem sprzedawcą w tym sklepie. Sprawa wyglądała tak: przez moment w czasie uzupełniania oferty pojawiła się cena przy artykule 1 zł, oczywiście jakiś "mądry" klient złożył zamówienie, a potem straszył sądem, że mu niechcę tego sprzedać za 1 zł. Dzwonił potem jakiś skrzat (wiek po głosie 16 lat), że zakłada sprawę, żę mnie będzie targał po sądach itp... Widać pewnie z kumple z Naszej Klasy tak mu doradzili. A mnie straszyć nikt nie będzie bo ja za stary jestem i za dobry człowiek. Ale jak ktoś się czuje oszukany to przepraszam i nadstawiam policzek. (niemogę obiecać, że nie oddam)

Szyderca 

Kraj:
Poland

Wysłany: 01-09-2010, 13:02   

Czyli można powiedzieć że konkurencja płacze i robi takie niesmaczne posty. Brak słow

Grotto8 

Stopień: Inst SDI
Kraj:
Poland

Wysłany: 01-09-2010, 13:30   

Nie sądzę, żeby takie aferki robiła konkurencja Pana Jastrzębskiego. To są starsi i doświadczeni ludzie, a nie gnojki, więc tak jak napisał sam "jastrząb", to jakiś niezrównoważony małolat.
Osobiście również korzystam z usług Pana Jastrzębskiego i nie dam złego słowa powiedzieć.

Tomasz Grochowski
:)
Ostatnio zmieniony przez Grotto8 01-09-2010, 13:31, w całości zmieniany 1 raz  

Jastrząb 

Stopień: PADI OWD
Kraj:
Poland

Wysłany: 01-09-2010, 13:58   

DOKŁADNIE ! a co do konkurencji w Płocku, to w Płocku nie ma konkurencji w temacie nurkowania, bo nurkowanie jest za fajne by wprowadzać jakieś walki... Wszyscy się dobrze znają i w miarę możliwości współpracują. I proszę mi nie "Panować" i mówić po imieniu...

Miły Maciej 

Kraj:
Poland

Wysłany: 01-09-2010, 15:27   

Grotto8 napisał/a:
sam "jastrząb", to jakiś niezrównoważony małolat

No niezrównowazony to on troche jest :) ale taki z niego małolat jak te dzieci z "Misia" co paszporty wydawały ;) ;)
Ostatnio zmieniony przez Miły Maciej 01-09-2010, 15:53, w całości zmieniany 1 raz  

KSD
[Usunięty]

Wysłany: 01-09-2010, 16:17   

W sumie moderatorzy powinni od razu kasować tego typu posty w tematach jak ten, napisane przez kogos kto zalogował się na forum chwilę wcześniej. Jeśli ktos rzeczywiście ma jakiekolwiek szeroko pojęte reklamacje co do produktów lub usług, powinien wypowiadac się z własnego, dłużej użytkowanego konta na forum, tudzież podpisywac się pod postem imieniem i nazwiskiem.

atego815 

Kraj:
Poland

Wysłany: 01-09-2010, 16:30   

To tak do wiadomości Lili. Z regulaminu sklepu,z ich strony.
"2.3. Zamieszczone na stronach sklepu ceny są jedynie zaproszeniem do składania ofert w rozumieniu art. 71 Kodeksu Cywilnego i nie stanowią oferty w rozumieniu art. 66 Kodeksu Cywilnego. Prezentowany katalog produktów nie stanowi oferty handlowej w rozumieniu Kodeksu Cywilnego, a ma jedynie charakter informacyjny.|"
Myślę że warto czasem czytać regulaminy,szczególnie gdy chce się walczyć.Bo tak to wychodzi jedynie wielkie "G" i wstyd dla siebie samej na cale Forum,że o Płocku nie wspomnę...
Na marginesie,to my Forumowicze,najpierw się witamy ze wszystkimi,a potem mówimy,co nas boli. ;OK;

Szyderca 

Kraj:
Poland

Wysłany: 01-09-2010, 17:39   

atego Święte Słowa

Henry 

Stopień: jest
Kraj:
Poland

Wysłany: 01-09-2010, 19:37   

KSD napisał/a:
W sumie moderatorzy powinni od razu kasować tego typu posty

Może i tak ale jak widać w tym przypadku nurasy nie pozwoliły zrobić sępa z jastrzębia. To napawa optymizmem a jednoczesnie sprawia że jesli takiej postawy jednoznacznej nie ma w przypadku pozostałych ostatnio "senasacji" z pod wody i z nad niej to może w tamtych przypadkach cos jest na rzeczy.
Koledze jastrzębowi jeszcze raz gratuluje tych pozytywów. Na dobra opinie pracuje sie lata a na złą pare kliknięć ale nie w tym przypadku.

Tomciuch 

Stopień: instruktor SDI TDI
Kraj:
Poland

Wysłany: 01-09-2010, 20:19   

Witam
lili chciał komuś zaszkodzić... A tu efekt odwrotny. Brać wypowiedziała się pozytywnie i dobra i darmowa reklama porządnej firmy ;)
Pozdrawiam

PawelW 

Stopień: CCR/OC TMX IANTD
Kraj:
Poland

Wysłany: 01-09-2010, 23:17   

lili napisał/a:
Napiszę krótko bo i tak już duzo mojego czasu i nerw zmarnowałam na zakupy w tym "sklepie" uważajcie nieuczciwy sprzedawca a do tego bardzo wulgarny :!!: :stop;

pired..lenie kota za pomoca młotka ... portal ten jest ja na ta chwille najlepszy z nurkowych ...

stara franco ...
Ostatnio zmieniony przez PawelW 01-09-2010, 23:17, w całości zmieniany 1 raz  

lili 

Stopień: owd
Kraj:
Poland

Wysłany: 02-09-2010, 10:30   

Każdy ma prawo do swojej opinii … mój post jest komentarzem do mojej transakcji z Panem Jastrząb którego witam ze szczególna radością bo kontakt nam się niespodziewanie urwał…
Zadziwiające jest że według Waszych opinii tak „poczciwy człowiek” nie potrafił zachować resztek etyki biznesu i załatwić sprawy jak biznesmen który nie robi z buzi „cholewy” i szanuje klientów i ich czas a nie pojawia się na forum z jakąś bajką o skrzacie i transakcja za 1 zł !!!!!!!!!
Panie Jastrząb polecam popracować nad sobą i kulturą osobistą aby czasem mieć odwagę spojrzeć na siebie w lustrze i dobrze Pan wie o co chodzi… bo w życiu nie tylko „chajs” się liczy
Tak jak napisałam na początku mój post jest komentarzem do Naszej transakcji którą oceniam negatywnie możliwe że koledzy z branży mieli więcej szczęścia niż ja no bo w końcu z czegoś Pan jastrząb żyje ale z takim podejściem do biznesu nie wróże nic dobrego.

Jak to dobrze że są „Crazy” ludzie z „Bossem” na czele bo inaczej człowiek stracił by chęć do nurkowania i przebywania w tym środowisku które czytając niektóre Wasze wypowiedzi tworzą jakieś agresywne „bandziory” lub nurki ale „osiedlowe”. Przerażenie ogarnia że można ich spotkać na nurkowisku jak np. Pana - PawelW – dziś Pan mnie obraża a jutro na nurkowisku na jaki krok Pan się posunie ukradnie mi sprzęt czy pobije bo komar Pana w d… ugryzie ??

Przemo_C 
Moderator Grupy

Kraj:
Jamaica

Wysłany: 02-09-2010, 10:40   

lili napisał/a:
...Przerażenie ogarnia że można ich spotkać na nurkowisku jak np. Pana - PawelW – dziś Pan mnie obraża a jutro na nurkowisku na jaki krok Pan się posunie ukradnie mi sprzęt czy pobije bo komar Pana w d… ugryzie ??

Teraz to się poważnie wystraszyłem, spotkałem kiedyś tego ciemnego typa na Bałtyku, w te pędy idę do garażu sprzęt policzyć. :ping:

Dodaj do: Wypowiedź dla Wykop  Wypowiedź dla Facebook  Wypowiedź dla Wyczaj.to  Wypowiedź dla Gwar  Wypowiedź dla Delicious  Wypowiedź dla Digg  Wypowiedź dla Furl  Wypowiedź dla Google  Wypowiedź dla Magnolia  Wypowiedź dla Reddit  Wypowiedź dla Simpy  Wypowiedź dla Slashdot  Wypowiedź dla Technorati  Wypowiedź dla YahooMyWeb
Odpowiedz do tematu