Wysłany: 29-06-2014, 22:23
Olek generalnie czemu firma ma płacić za linka do forum . Przedstawiciel sklepu jest Ok i powiadamia forumowiczów o promocjach i wyprzedażach . Jest też uczynny . Kolega z przyleciał na imprezkę i miał dwa skafanderki do przymiarki . Firma Ok to i my zachowujmy się wobec firmy Ok .
Sam skafander bardzo fajny i ładnie zrobiony . Dlaczego nurkowie mają nie skorzystać . Kołacz kupił ten skafander i sobie chwali , Grześ o mało dwóch nie kupił bo nie mógł się co do rozmiaru zdecydować .
Może by się udało jakiś rabat dla forumowiczów utargować ?
To jest troszkę tak jak z "murzyńskoscią" i "niską samooceną". Znacie - prawda?. No możemy jeszcze dodać, że "taki mamy klimat".
a teraz wróćmy do biznesu - Firma linkująca swój prodkut do innej strony powinna za to zapłacić. Firma linkująca swój produkt na forum branżowe powinna również za to zapłacić a w szczególności osobom wypowiadającym się w wątku. Osoby wypowiadające się w danym wątku są testerami i należy się tym osobom wynagrodzenie za wykonane tasty. Oczywiście jeśli Firma nie zleca testów to nie jest zobowiązana do wypłaty wynagrodzenia ale też nie ma prawa korzystać z wyników tych testów w żaden sposób.
Obejmujesz PROWADZENIE w PLEBISCYCIE
[ Dodano: 30-06-2014, 18:08 ]
slawek290 napisał/a:
Olek generalnie czemu firma ma płacić za linka do forum . Przedstawiciel sklepu jest Ok i powiadamia forumowiczów o promocjach i wyprzedażach . Jest też uczynny . Kolega z przyleciał na imprezkę i miał dwa skafanderki do przymiarki . Firma Ok to i my zachowujmy się wobec firmy Ok .
Sam skafander bardzo fajny i ładnie zrobiony . Dlaczego nurkowie mają nie skorzystać . Kołacz kupił ten skafander i sobie chwali , Grześ o mało dwóch nie kupił bo nie mógł się co do rozmiaru zdecydować .
Może by się udało jakiś rabat dla forumowiczów utargować ?
Nie wiem czy nie muszę podac ci numeru konta za to że muszę takie SMUTKI czytać które piszesz. Także należy się WYNAGRODZENIE.
Pamiętam jak chciałeś aby na DEMO DAYS ci płacili za wjazd. Może jeszce nocleg, paliwo, dieta i jeszce support który ci pomoże wejść do wody. Nurkowei Internetowi maja problem z wejściem do wody.
Tak sobie czytam i dochodzę do wniosku, że z tą „bardzo płytką dumą i samooceną” – o „murzyńskości” nie wspominając to chyba jest prawda. Miałem pomysł aby napisać elaborat odnoszący się do wątków o Koparkach via linkowanie Decathlon ale ostatecznie uznałem, że nie warto. Zawsze znajdzie się grupa sprzedawców, którym bez różnicy jest czym i kim handlują. Tak jakoś jest u nas, że cwaniaczkowie i hochsztaplerzy – zwłaszcza ci, którzy dość głośno ujadają, są poważni. Cała reszta to trolle i oszołomy.
Zanim zaczniesz krzyczeć to się zastanów. Może źle się zacytowało. Ale temat wynagrodzenia tyczył się wypowiedzi Aleksandra. Więc nie tyczy się to Ciebie. Choc dziwnie się zacytowało. Móh błąd. Ale nie wiem co masz za problem że zanim dowiesz się o co chodzi albo wyciągniesz wnioski snujesz jakieś tematy dziwne
No i twój tekst o wartości sprzętu. Komentarze chyba nie są po twojej myśli.
Ostatnio zmieniony przez Szyderca 01-07-2014, 02:43, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 01-07-2014, 06:48
Szyderca napisał/a:
No i twój tekst o wartości sprzętu. Komentarze chyba nie są po twojej myśli.
No widzisz - duże grono osób się nie wypowiada a szkoda . Santi rośnie cały czas konkurencja . Na co dzień zajmuję się szmatkami i oglądając skafander Gazeli ( dali dupy bo coś zepsuli przy miarach ) doszedłem do wniosku że bardzo ładnie wykonany od strony produkcyjnej . To samo skafander z Decatlona . Wszyscy mocno idą do przodu . Tak jakoś w tym momencie Santi przestało mi się wydawać jedyną słuszną koncepcją .
A co do pomyłek nie moja wina że się mylisz . Forum to nie Rząd , gdzie za pomyłki nie płacą .
Wybacz ale chyba nie znasz skafandrow Santi albo ogladasz jakis stary model. W przypadku skafsndra Gazeli. Pomylil sie ten kto sciagal wymiary. W innym wypadku powinni mu wymienić skafander. Nie widze w nim innowacji tylko jeden mankament jak dla mnie. Skafander trylaminatowy to tylko teleskopowy i nie istotna firma. Podstawą skafandra nie jest marka a wygoda. I nie ma pojecia jedynych slusznych ja akurat mam santi od 2007 roku i nie narzekam.
Piszesz ze firmy poszly do przodu. Podaj mi co innowacyjnego jest w tym skafandrze?
Zamek Metalowy na plecach?Raczej nie.
Całkiem za darmo pisząc zapytam - do jakiej z grup w/w się zaliczasz?
Do żadnej z w/w. Jakoś tak jest, że deklaruję posiadanie organu o nazwie mózg. Przyznaję się również do posiadania rozumu (nie każdy wie, że rozum i mózg to nie to samo)
Jeśli pytasz o cwaniaczków i hohsztaplerów to przywołani nie mieszczą się w podkategoriach osób przywołanych powyżej.
P.S. Rozumiem, że temat "Koparki" został zamiecony pod dywan?
Czekam bo czytałem jego specyfikacje i nie znajduje innowacji z wyjątkiem OLD SHOOLowego zamka metalowego. Czekam więc
A jakiego skafandra specyfikację czytałeś , bo nigdzie nie podawałem jego nazwy ani firmy go produkującej .
Gezzela - oczywisty słynny skafander TYPHOON chyba że o innej osobie mówisz. No ale jesli nie ten to znaczy INNY czyli podaj jaki bo wypada aby grono nurkowe się dowiedziało o TYM innowacyjnym skafandrze który jest nowoczesny i pewnie sam się składa, naprawia i ma tryb autopilota podczas nurkowania. No ale zaskocz mnie
I tak doczytałem i chyba będziesz jednak moim GURU
,,Możecie się podzielić spostrzeżeniami na temat Santi . Moim zdaniem za drogo "
Bardzo merytoryczna wypowiedź pełna informacji technicznych- jestem pod wrażeniem kreatywności. No ale chyba jak widzisz twój cel nie został osiągnięty. Jeśli DROGO to wymiernik zobacz ceny 4element,DUI,Waterproof, Bare, Ursuit, i inne. Najwazniejsza jest jakość i jak firma podchodzi do klienta. Tylko patrz na modele zbliżone (czyt specyfikacje). I jeśli cena jest jedynym wymiernikiem to gratuluje wyboru suchara.
Mercedes klasy A ma 4 koła, Daweoo Tico tez ma 4 ale w komforcie, obsłudze po sprzedażowej i gwarancyjnej chyba jednak wolę Mercedesa>
Ostatnio zmieniony przez Szyderca 02-07-2014, 15:17, w całości zmieniany 3 razy
Gazela na pewno nie ma żadnego Typ[ona czy trytona . Raczej ma coś na S ale nie Santi .
Cieszę się iż wszyscy użytkownicy Santi są zadowoleni . Trudno nie być zadowolonym jak się taką kasę wydało
I nadal brak KONSTRUKTYWNEJ ODPOWIEDZI> Czego mogłem wymagać
Ciekawostka jaki ma skafander na S jest kilka marek ale nie kojarzę w nich innowacji no ale się przecież mylę. A to nie ta sam osoba co suchara przez 3 miesiące na komisie nurkowym sprzedawali w rozmiarze o ile pamiętam XL
Szkoda że brakuje Ci konkretnych argumentów i operujesz jakimiś pozbawionymi teoriami.
PS. Co ma profilowe moje do pracy w POSEIDONIE?
[ Dodano: 02-07-2014, 15:30 ]
slawek290 napisał/a:
Cieszę się iż wszyscy użytkownicy Santi są zadowoleni . Trudno nie być zadowolonym jak się taką kasę wydało
Taką czyli JAKĄ? Bo nie rozumiem problemu.
Pamiętaj że w SANTI jeśli sprzedaje skafander to wszystko masz w komplecie(skafander, torba, wężyk, kieszenie, kaptur) i nie musisz dopłacać chyba że chcesz inną kryzę lub tez buty(nie zawsze), lub wklejone pierścienie albo jeśli życzysz sobie skafander totalnie na wymiar. Drobne modyfikacje jak długości skafandra nogawek czy rękawów są robione w jednej cenie .
Możesz tez kupić suchara używkę za 500zł każdy frycowe w nurkowaniu musi zapłacić. Ta reguła jest wspólna.
Ostatnio zmieniony przez Szyderca 02-07-2014, 15:31, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko