Strona Główna FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy    KalendarzKalendarz
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
Protest
Autor Wiadomość
bartasPL 

Stopień: P1
Kraj:
Poland

Wysłany: 29-06-2014, 22:14   

widać głupota ludzka nie zna granic :hihi-:

slawek290 

Stopień: Lista Wildszte
Kraj:
Poland

Wysłany: 29-06-2014, 22:23   

Olek generalnie czemu firma ma płacić za linka do forum . Przedstawiciel sklepu jest Ok i powiadamia forumowiczów o promocjach i wyprzedażach . Jest też uczynny . Kolega z przyleciał na imprezkę i miał dwa skafanderki do przymiarki . Firma Ok to i my zachowujmy się wobec firmy Ok .

Sam skafander bardzo fajny i ładnie zrobiony . Dlaczego nurkowie mają nie skorzystać . Kołacz kupił ten skafander i sobie chwali , Grześ o mało dwóch nie kupił bo nie mógł się co do rozmiaru zdecydować .
Może by się udało jakiś rabat dla forumowiczów utargować ?

jaros4 

Stopień: Rugby-Oświęcim
Kraj:
Jamaica

Wysłany: 30-06-2014, 09:16   

Aleksander,przyznaj sie ile Ci placa za te lipe ktora tu odstawiasz? :bee;

Nie ma innych,wazniejszych rzeczy ktore moga wk...wiac w polskim nurko-biznesie,a o ktorych mozna,a nawet trzeba mowic? :uuuu:

[ Dodano: 30-06-2014, 09:25 ]
Skafander oczywiscie swietny,biorac pod uwage stosunek ceny do jakosci,u mnie nr.1 :beer3:

Szyderca 

Stopień: OWD
Kraj:
Poland

Wysłany: 30-06-2014, 18:05   

Aleksander napisał/a:
To jest troszkę tak jak z "murzyńskoscią" i "niską samooceną". Znacie - prawda?. No możemy jeszcze dodać, że "taki mamy klimat".
a teraz wróćmy do biznesu - Firma linkująca swój prodkut do innej strony powinna za to zapłacić. Firma linkująca swój produkt na forum branżowe powinna również za to zapłacić a w szczególności osobom wypowiadającym się w wątku. Osoby wypowiadające się w danym wątku są testerami i należy się tym osobom wynagrodzenie za wykonane tasty. Oczywiście jeśli Firma nie zleca testów to nie jest zobowiązana do wypłaty wynagrodzenia ale też nie ma prawa korzystać z wyników tych testów w żaden sposób.

Obejmujesz PROWADZENIE w PLEBISCYCIE

[ Dodano: 30-06-2014, 18:08 ]
slawek290 napisał/a:
Olek generalnie czemu firma ma płacić za linka do forum . Przedstawiciel sklepu jest Ok i powiadamia forumowiczów o promocjach i wyprzedażach . Jest też uczynny . Kolega z przyleciał na imprezkę i miał dwa skafanderki do przymiarki . Firma Ok to i my zachowujmy się wobec firmy Ok .

Sam skafander bardzo fajny i ładnie zrobiony . Dlaczego nurkowie mają nie skorzystać . Kołacz kupił ten skafander i sobie chwali , Grześ o mało dwóch nie kupił bo nie mógł się co do rozmiaru zdecydować .
Może by się udało jakiś rabat dla forumowiczów utargować ?

Nie wiem czy nie muszę podac ci numeru konta za to że muszę takie SMUTKI czytać które piszesz. Także należy się WYNAGRODZENIE.

Pamiętam jak chciałeś aby na DEMO DAYS ci płacili za wjazd. Może jeszce nocleg, paliwo, dieta i jeszce support który ci pomoże wejść do wody. Nurkowei Internetowi maja problem z wejściem do wody.

slawek290 

Kraj:
Poland

Wysłany: 30-06-2014, 19:21   

Szyderca napisał/a:
Nie wiem czy nie muszę podac ci numeru konta za to że muszę takie SMUTKI czytać które piszesz. Także należy się WYNAGRODZENIE.

To ze Santi Ci płaci nie znaczy że inni muszą płacić . Jak nie wyrabiasz planów to proponuję w inny sposób sobie ulżyć .

Ja ja Q...a nie cierpię chorągiewek . Zmień sobie awatar bo wygląda że jeszcze dla Posejdona robisz .

Szyderca napisał/a:
Pamiętam jak chciałeś aby na DEMO DAYS ci płacili za wjazd.

Jakoś sobie nie przypominam - gdybyś był łaskaw rozwinąć .

Waruj
http://forum-nuras.com/vi...p=342611#342611
Ostatnio zmieniony przez slawek290 30-06-2014, 19:38, w całości zmieniany 4 razy  

Aleksander 

Stopień: **
Kraj:
Poland

Wysłany: 30-06-2014, 22:36   

Tak sobie czytam i dochodzę do wniosku, że z tą „bardzo płytką dumą i samooceną” – o „murzyńskości” nie wspominając to chyba jest prawda. Miałem pomysł aby napisać elaborat odnoszący się do wątków o Koparkach via linkowanie Decathlon ale ostatecznie uznałem, że nie warto. Zawsze znajdzie się grupa sprzedawców, którym bez różnicy jest czym i kim handlują. Tak jakoś jest u nas, że cwaniaczkowie i hochsztaplerzy – zwłaszcza ci, którzy dość głośno ujadają, są poważni. Cała reszta to trolle i oszołomy.

Szyderca 

Kraj:
Poland

Wysłany: 01-07-2014, 02:42   

slawek290 napisał/a:
Szyderca napisał/a:

To ze Santi Ci płaci nie znaczy że inni muszą płacić . Jak nie wyrabiasz planów to proponuję w inny sposób sobie ulżyć .

Ja ja Q...a nie cierpię chorągiewek . Zmień sobie awatar bo wygląda że jeszcze dla Posejdona robisz .

Szyderca napisał/a:
Pamiętam jak chciałeś aby na DEMO DAYS ci płacili za wjazd.

Jakoś sobie nie przypominam - gdybyś był łaskaw rozwinąć .

Waruj
http://forum-nuras.com/vi...p=342611#342611

Zanim zaczniesz krzyczeć to się zastanów. Może źle się zacytowało. Ale temat wynagrodzenia tyczył się wypowiedzi Aleksandra. Więc nie tyczy się to Ciebie. Choc dziwnie się zacytowało. Móh błąd. Ale nie wiem co masz za problem że zanim dowiesz się o co chodzi albo wyciągniesz wnioski snujesz jakieś tematy dziwne

No i twój tekst o wartości sprzętu. Komentarze chyba nie są po twojej myśli.
Ostatnio zmieniony przez Szyderca 01-07-2014, 02:43, w całości zmieniany 1 raz  

slawek290 

Kraj:
Poland

Wysłany: 01-07-2014, 06:48   

Szyderca napisał/a:
No i twój tekst o wartości sprzętu. Komentarze chyba nie są po twojej myśli.

No widzisz - duże grono osób się nie wypowiada a szkoda . Santi rośnie cały czas konkurencja . Na co dzień zajmuję się szmatkami i oglądając skafander Gazeli ( dali dupy bo coś zepsuli przy miarach ) doszedłem do wniosku że bardzo ładnie wykonany od strony produkcyjnej . To samo skafander z Decatlona . Wszyscy mocno idą do przodu . Tak jakoś w tym momencie Santi przestało mi się wydawać jedyną słuszną koncepcją .

A co do pomyłek nie moja wina że się mylisz . Forum to nie Rząd , gdzie za pomyłki nie płacą .

Szyderca 

Kraj:
Poland

Wysłany: 01-07-2014, 08:21   

Wybacz ale chyba nie znasz skafandrow Santi albo ogladasz jakis stary model. W przypadku skafsndra Gazeli. Pomylil sie ten kto sciagal wymiary. W innym wypadku powinni mu wymienić skafander. Nie widze w nim innowacji tylko jeden mankament jak dla mnie. Skafander trylaminatowy to tylko teleskopowy i nie istotna firma. Podstawą skafandra nie jest marka a wygoda. I nie ma pojecia jedynych slusznych ja akurat mam santi od 2007 roku i nie narzekam.

Piszesz ze firmy poszly do przodu. Podaj mi co innowacyjnego jest w tym skafandrze?
Zamek Metalowy na plecach?Raczej nie.

slawek290 

Kraj:
Poland

Wysłany: 01-07-2014, 09:09   

Kuba nie mam zamiaru Cię do niczego przekonywać ani uzasadniać . Myślę iż w odpowiednim czasie dowiesz się więcej na temat skafandra .

gienas 

Stopień: deep
Kraj:
Poland

Wysłany: 01-07-2014, 17:51   

Aleksander napisał/a:
Tak jakoś jest u nas, że cwaniaczkowie i hochsztaplerzy – zwłaszcza ci, którzy dość głośno ujadają, są poważni. Cała reszta to trolle i oszołomy.

Całkiem za darmo pisząc zapytam :D - do jakiej z grup w/w się zaliczasz?

Szyderca 

Kraj:
Poland

Wysłany: 01-07-2014, 20:46   

slawek290 napisał/a:
Kuba nie mam zamiaru Cię do niczego przekonywać ani uzasadniać . Myślę iż w odpowiednim czasie dowiesz się więcej na temat skafandra .

Czekam bo czytałem jego specyfikacje i nie znajduje innowacji z wyjątkiem OLD SHOOLowego zamka metalowego. Czekam więc

Sebastian Szczesniak 

Stopień: Cave
Kraj:
Poland

Wysłany: 01-07-2014, 20:56   

Załóżcie sobie osobny wątek jeden z drugim! Tu się PROTEST odbywa!!

Powagi trochę :)

Aleksander 

Stopień: **
Kraj:
Poland

Wysłany: 01-07-2014, 20:59   

gienas napisał/a:
Całkiem za darmo pisząc zapytam - do jakiej z grup w/w się zaliczasz?

Do żadnej z w/w. Jakoś tak jest, że deklaruję posiadanie organu o nazwie mózg. Przyznaję się również do posiadania rozumu (nie każdy wie, że rozum i mózg to nie to samo)
Jeśli pytasz o cwaniaczków i hohsztaplerów to przywołani nie mieszczą się w podkategoriach osób przywołanych powyżej.

P.S. Rozumiem, że temat "Koparki" został zamiecony pod dywan?

filipesku 

Stopień: szuwarek
Kraj:
Poland

Wysłany: 01-07-2014, 21:20   

Gdyby to był protest FEMENU to czemu nie, ale no bez jaj :)

slawek290 

Kraj:
Poland

Wysłany: 01-07-2014, 23:23   

Szyderca napisał/a:
Czekam bo czytałem jego specyfikacje i nie znajduje innowacji z wyjątkiem OLD SHOOLowego zamka metalowego. Czekam więc

A jakiego skafandra specyfikację czytałeś , bo nigdzie nie podawałem jego nazwy ani firmy go produkującej .

Szyderca 

Kraj:
Poland

Wysłany: 02-07-2014, 14:48   

slawek290 napisał/a:
Szyderca napisał/a:

A jakiego skafandra specyfikację czytałeś , bo nigdzie nie podawałem jego nazwy ani firmy go produkującej .

Gezzela - oczywisty słynny skafander TYPHOON chyba że o innej osobie mówisz. No ale jesli nie ten to znaczy INNY czyli podaj jaki bo wypada aby grono nurkowe się dowiedziało o TYM innowacyjnym skafandrze który jest nowoczesny i pewnie sam się składa, naprawia i ma tryb autopilota podczas nurkowania. No ale zaskocz mnie

https://www.typhoon-int.c...w_fathom_delux/

PS> Trolowanie chyba ci nie wyszło.

http://forum-nuras.com/vi...highlight=santi

I tak doczytałem i chyba będziesz jednak moim GURU

,,Możecie się podzielić spostrzeżeniami na temat Santi . Moim zdaniem za drogo "

Bardzo merytoryczna wypowiedź pełna informacji technicznych- jestem pod wrażeniem kreatywności. No ale chyba jak widzisz twój cel nie został osiągnięty. Jeśli DROGO to wymiernik zobacz ceny 4element,DUI,Waterproof, Bare, Ursuit, i inne. Najwazniejsza jest jakość i jak firma podchodzi do klienta. Tylko patrz na modele zbliżone (czyt specyfikacje). I jeśli cena jest jedynym wymiernikiem to gratuluje wyboru suchara.

Mercedes klasy A ma 4 koła, Daweoo Tico tez ma 4 ale w komforcie, obsłudze po sprzedażowej i gwarancyjnej chyba jednak wolę Mercedesa>
Ostatnio zmieniony przez Szyderca 02-07-2014, 15:17, w całości zmieniany 3 razy  

slawek290 

Kraj:
Poland

Wysłany: 02-07-2014, 15:17   

Gazela na pewno nie ma żadnego Typ[ona czy trytona . Raczej ma coś na S ale nie Santi .

Cieszę się iż wszyscy użytkownicy Santi są zadowoleni . Trudno nie być zadowolonym jak się taką kasę wydało :ping:

Szyderca 

Kraj:
Poland

Wysłany: 02-07-2014, 15:24   

slawek290 napisał/a:
Gazela na pewno nie ma żadnego Typ[ona czy trytona . Raczej ma coś na S ale nie Santi .

Cieszę się iż wszyscy użytkownicy Santi są zadowoleni . Trudno nie być zadowolonym jak się taką kasę wydało :ping:

I nadal brak KONSTRUKTYWNEJ ODPOWIEDZI> Czego mogłem wymagać

Ciekawostka jaki ma skafander na S jest kilka marek ale nie kojarzę w nich innowacji no ale się przecież mylę. A to nie ta sam osoba co suchara przez 3 miesiące na komisie nurkowym sprzedawali w rozmiarze o ile pamiętam XL

Szkoda że brakuje Ci konkretnych argumentów i operujesz jakimiś pozbawionymi teoriami.

PS. Co ma profilowe moje do pracy w POSEIDONIE?

[ Dodano: 02-07-2014, 15:30 ]
slawek290 napisał/a:

Taką czyli JAKĄ? Bo nie rozumiem problemu.

Pamiętaj że w SANTI jeśli sprzedaje skafander to wszystko masz w komplecie(skafander, torba, wężyk, kieszenie, kaptur) i nie musisz dopłacać chyba że chcesz inną kryzę lub tez buty(nie zawsze), lub wklejone pierścienie albo jeśli życzysz sobie skafander totalnie na wymiar. Drobne modyfikacje jak długości skafandra nogawek czy rękawów są robione w jednej cenie .

Możesz tez kupić suchara używkę za 500zł każdy frycowe w nurkowaniu musi zapłacić. Ta reguła jest wspólna.
Ostatnio zmieniony przez Szyderca 02-07-2014, 15:31, w całości zmieniany 1 raz  

slawek290 

Kraj:
Poland

Wysłany: 02-07-2014, 17:41   

Nie chce mi się pisać - naprawdę chcesz przeczytać co sądzę ?

Dodaj do: Wypowiedź dla Wykop  Wypowiedź dla Facebook  Wypowiedź dla Wyczaj.to  Wypowiedź dla Gwar  Wypowiedź dla Delicious  Wypowiedź dla Digg  Wypowiedź dla Furl  Wypowiedź dla Google  Wypowiedź dla Magnolia  Wypowiedź dla Reddit  Wypowiedź dla Simpy  Wypowiedź dla Slashdot  Wypowiedź dla Technorati  Wypowiedź dla YahooMyWeb
Odpowiedz do tematu