Strona Główna FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy    KalendarzKalendarz
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: DarekS
05-12-2011, 19:19
po co pisać na Forum Nuras...?
Autor Wiadomość
Dorota i Wojtek 

Stopień: Instruktorzy GUE
Kraj:
Poland

Wysłany: 13-06-2005, 22:03   po co pisać na Forum Nuras...?

No własnie...

Co Was motywuje?
Czy wogóle potrzebna jest jakaś inspiracja, muza czy inne takie jakieś...?
Czy to kwestia przyzwyczajenia, czy może raczej przezwyciężenia (wreszcie mogę coś powiedzieć - nikt mnie przecież nie widzi... :cool: )?
Z nudów?
Bo tak !?
"A co was to obchodzi po co tu piszę?" ;-)
Żeby dokopać mniejszym i słabszym?
Bo lubię romantyczne miejsca?
Bo cmasowcy są lepsi?

Ciekawi jesteśmy Waszych opini na ten temat, tym bardziej, że ostatnio dowiedzieliśmy się czemu my piszemy na tym forum, a skoro spłynęło na nas oświecenie, to chętnie poznamy Wasze pobudki...

:wave:

Adam Frajtak
[Usunięty]

Wysłany: 13-06-2005, 22:13   po co

Bywam na forum bo mam wrazenie ze na co dzien otaczaja mnie sami idioci ktorzy poza robieniem kasy stracili sens zycia i mlodzienczą fantazję a tu nabieram wiary ze sa jeszcze normalni ludzie. dlatego tu bywam
Dlaczego pisze? bo nie moge uwierzyc ze mimo mojego opryskliwego sposobu bycia ktos ze mna chce rozmawiac nie tylko ze strachu przed utrata pracy :mrgreen:
Co do kopania slabszych to jak zdobylem P** to instruktor tak mi przyp... jet finem ze mi sie oranżadą z komunii świętej odbiło wiec coz tak widac trzeba :asthanos:
Pozdro Scaner

Ps. Co was obchodzi po co tu pisze he? :mrgreen:

TomS 

Stopień: instr. SDI/TDI, PADI
Kraj:
Greenland

Wysłany: 13-06-2005, 22:56   

Chłopie, ale ty wszystkich kopiesz :-D

Dla mnie to miejsce do wymieniania się informacjami a co najważniejsze - doświadczeniami.
Taka szkółka wieczorowa :cool:

Art 

Wysłany: 14-06-2005, 09:50   

a ja mam kolejne pytanie - do Was DiW - Dlaczego Wy przestaliście pisać a na pewno znacząco ograniczyliście swoją aktywność na FN???

Troche mnie to smuci bo coraz więcej osób które miały coś do powiedzenia i mogły dzielić się swoim doświadczeniem odeszło lub ograniczyło swoje wypowiedzi...

Pozdrawiam

Przemek 

Stopień: DM+dry suit+nitrox
Kraj:
Poland

Wysłany: 14-06-2005, 10:09   

Hehe ja pisze bo mi sie podoba dyskutownie na tym forum=]
Sorry za OT ale Art... BOMBOWE ZDJECIE=DDDDD

TomM 

Stopień: Adv. Tmx
Kraj:
Poland

Wysłany: 14-06-2005, 10:16   

Aby pomyśleć przez chwilę o nurkowaniu, jak akurat nie mogę jechać nurkować.... Dla zabicia czasu w oczekiwaniu na nurkowanie... Bo Scaner z Manią czasem coś napiszą.... Bo DiW mają specyficzne, subtelne poczucie humoru przebijające czasem w ich postach... Bo miło poczytać, jak inni sie męczą z tym samym co ja.... Bo czasem (za rzadko!) ktoś kogoś kopie aż się spoci... Bo czasem jakis mądrala sie mądrzy aż miło poczytać jak błądzi... Bo rekin nie ryba...

maczaty
[Usunięty]

Wysłany: 14-06-2005, 10:26   

Bo lekarz mi zabronił czytać pl.reca...

:22:

tsharny 

Stopień: nurek galaktyczny
Kraj:
Poland

Wysłany: 14-06-2005, 11:07   

maczaty napisał/a:
Bo lekarz mi zabronił czytać pl.reca...

nic dodać nic ująć :22: hahaha, dlatego lubię to forum, bo ludzie posiadają fajne poczucie humoru, no i czasami ktoś komuś dokopie, jak to TomM nazwał :mrgreen: (jakieś rekinie podchody)...

pozdrawiam
tsharny

Sandii 

Stopień: DM - PADI, Tech Dive
Kraj:
Poland

Wysłany: 14-06-2005, 12:35   

bo żeby idea stała sie wiedzą trzeba ją zwerbalizować
bo coś dla mnie oczywistego dla kogoś innego nie jest (i odwrotnie)
bo żyjemy w 3D a nie w czarnobiałym świecie i czasem warto o tym poczytać
bo prywatnie ci wszyscy ludzie są inni niz na forum (żeby nie było: ja też)

Sandii

Mania 

Stopień: ale o co chodzi?
Kraj:
Poland

Wysłany: 14-06-2005, 13:07   

Bo sie przyzwyczailam....
Ale planuje rozpoczecie kuracji odwykowej
Mania

Andrzej Kosko 

Stopień: ten sam ,co przedtem
Kraj:
Poland

Wysłany: 14-06-2005, 17:32   

Właściwie Scaner i TomM wszystko juz napisali,więc ja się tylko podpiszę.
Cytat:
A zezwolenie od forumowiczów obywatelka posiada,ha?!

Adam Frajtak
[Usunięty]

Wysłany: 14-06-2005, 18:42   

Mania napisał/a:
Bo sie przyzwyczailam....
Mania

Maniu trzymam za Ciebie kciuki chyba nikt tak szczerze nie zyczy Ci powodzenia w kuracji odwykowej jak ja :asthanos:

Dorota i Wojtek 

Stopień: Instruktorzy GUE
Kraj:
Poland

Wysłany: 14-06-2005, 20:25   

Hej Art!
ależ subtelnie obnażyłeś swój narząd... no no...

Art napisał/a:
a ja mam kolejne pytanie - do Was DiW - Dlaczego Wy przestaliście pisać a na pewno znacząco ograniczyliście swoją aktywność na FN???
;-)

cóż... należałoby najpierw odpowiedzieć dlaczego zaczęliśmy tu pisać, ale to dużo gadania by było...
...więc odpowiadamy pokrętnie na Twoje pytanie

powodów jest kilka - oto niektóre z nich:

-nie mieliśmy sieci przez blisko 3 tygodnie
-z różnych względów pracujemy ostatnio nieco więcej i po powrocie do domu działamy jak zombi...
-aby dać szansę tym, którzy twierdzą, że na Forum nie ma niczego poza naszymi postami, a inni też chcieliby coś napisać...
-bo (na złość tym powyższym) przygotowywaliśmy dla FN kilka nowych materiałów (a niektóre testowane sprzęty nie chciały się zepsuć)
-inne niemniej ważne ;)

:wave:

Piotr - Malediwy 

Stopień: DM
Kraj:
Poland

Wysłany: 14-06-2005, 21:04   

Ja pisałbym częście i częściej przede wszystkimczytał ale niestety jestem w domu kilka dni w miesiącu i jak już jestem to mam stos różnych rzeczy do nadrobienia. A jak już zajrzę to wyświetla mi się nowych tematów na 5 stron. Czytam tylko te które najbardziej mnie zainteresują. No i zawsze napiszę do nowych: "Witaj na forum :beer: :roll: Ja więcej czasu niestety mam dopiero zimą na serfowanie po sieci...

Art 

Wysłany: 15-06-2005, 10:49   

Dzięki DiW za "pokrętną" odpowiedź :mrgreen:

a wracając do mojej odpowiedzi to czytam FN oraz inne bo cały czas się uczę a w gąszczu przepychanek, luźnych rozmów można znaleźć dużo przydatnej wiedzy!

Pozdrawiam

Dodaj do: Wypowiedź dla Wykop  Wypowiedź dla Facebook  Wypowiedź dla Wyczaj.to  Wypowiedź dla Gwar  Wypowiedź dla Delicious  Wypowiedź dla Digg  Wypowiedź dla Furl  Wypowiedź dla Google  Wypowiedź dla Magnolia  Wypowiedź dla Reddit  Wypowiedź dla Simpy  Wypowiedź dla Slashdot  Wypowiedź dla Technorati  Wypowiedź dla YahooMyWeb
Odpowiedz do tematu