Wysłany: 13-06-2005, 22:03 po co pisać na Forum Nuras...?
No własnie...
Co Was motywuje?
Czy wogóle potrzebna jest jakaś inspiracja, muza czy inne takie jakieś...?
Czy to kwestia przyzwyczajenia, czy może raczej przezwyciężenia (wreszcie mogę coś powiedzieć - nikt mnie przecież nie widzi... )?
Z nudów?
Bo tak !?
"A co was to obchodzi po co tu piszę?"
Żeby dokopać mniejszym i słabszym?
Bo lubię romantyczne miejsca?
Bo cmasowcy są lepsi?
Ciekawi jesteśmy Waszych opini na ten temat, tym bardziej, że ostatnio dowiedzieliśmy się czemu my piszemy na tym forum, a skoro spłynęło na nas oświecenie, to chętnie poznamy Wasze pobudki...
Adam Frajtak [Usunięty]
Wysłany: 13-06-2005, 22:13 po co
Bywam na forum bo mam wrazenie ze na co dzien otaczaja mnie sami idioci ktorzy poza robieniem kasy stracili sens zycia i mlodzienczą fantazję a tu nabieram wiary ze sa jeszcze normalni ludzie. dlatego tu bywam
Dlaczego pisze? bo nie moge uwierzyc ze mimo mojego opryskliwego sposobu bycia ktos ze mna chce rozmawiac nie tylko ze strachu przed utrata pracy
Co do kopania slabszych to jak zdobylem P** to instruktor tak mi przyp... jet finem ze mi sie oranżadą z komunii świętej odbiło wiec coz tak widac trzeba
Pozdro Scaner
Wiek: 46 Dołączył: 13 Mar 2002 Posty: 373 Skąd: Zabrze/Warszawa
Wysłany: 14-06-2005, 09:50
a ja mam kolejne pytanie - do Was DiW - Dlaczego Wy przestaliście pisać a na pewno znacząco ograniczyliście swoją aktywność na FN???
Troche mnie to smuci bo coraz więcej osób które miały coś do powiedzenia i mogły dzielić się swoim doświadczeniem odeszło lub ograniczyło swoje wypowiedzi...
Wiek: 63 Dołączył: 24 Maj 2004 Posty: 3728 Skąd: Katowice
Wysłany: 14-06-2005, 10:16
Aby pomyśleć przez chwilę o nurkowaniu, jak akurat nie mogę jechać nurkować.... Dla zabicia czasu w oczekiwaniu na nurkowanie... Bo Scaner z Manią czasem coś napiszą.... Bo DiW mają specyficzne, subtelne poczucie humoru przebijające czasem w ich postach... Bo miło poczytać, jak inni sie męczą z tym samym co ja.... Bo czasem (za rzadko!) ktoś kogoś kopie aż się spoci... Bo czasem jakis mądrala sie mądrzy aż miło poczytać jak błądzi... Bo rekin nie ryba...
nic dodać nic ująć hahaha, dlatego lubię to forum, bo ludzie posiadają fajne poczucie humoru, no i czasami ktoś komuś dokopie, jak to TomM nazwał (jakieś rekinie podchody)...
Wiek: 57 Dołączył: 08 Maj 2003 Posty: 683 Skąd: Warszawka
Wysłany: 14-06-2005, 12:35
bo żeby idea stała sie wiedzą trzeba ją zwerbalizować
bo coś dla mnie oczywistego dla kogoś innego nie jest (i odwrotnie)
bo żyjemy w 3D a nie w czarnobiałym świecie i czasem warto o tym poczytać
bo prywatnie ci wszyscy ludzie są inni niz na forum (żeby nie było: ja też)
Hej Art!
ależ subtelnie obnażyłeś swój narząd... no no...
Art napisał/a:
a ja mam kolejne pytanie - do Was DiW - Dlaczego Wy przestaliście pisać a na pewno znacząco ograniczyliście swoją aktywność na FN???
cóż... należałoby najpierw odpowiedzieć dlaczego zaczęliśmy tu pisać, ale to dużo gadania by było...
...więc odpowiadamy pokrętnie na Twoje pytanie
powodów jest kilka - oto niektóre z nich:
-nie mieliśmy sieci przez blisko 3 tygodnie
-z różnych względów pracujemy ostatnio nieco więcej i po powrocie do domu działamy jak zombi...
-aby dać szansę tym, którzy twierdzą, że na Forum nie ma niczego poza naszymi postami, a inni też chcieliby coś napisać...
-bo (na złość tym powyższym) przygotowywaliśmy dla FN kilka nowych materiałów (a niektóre testowane sprzęty nie chciały się zepsuć)
-inne niemniej ważne
Wiek: 50 Dołączył: 23 Mar 2004 Posty: 327 Skąd: Częstochowa
Wysłany: 14-06-2005, 21:04
Ja pisałbym częście i częściej przede wszystkimczytał ale niestety jestem w domu kilka dni w miesiącu i jak już jestem to mam stos różnych rzeczy do nadrobienia. A jak już zajrzę to wyświetla mi się nowych tematów na 5 stron. Czytam tylko te które najbardziej mnie zainteresują. No i zawsze napiszę do nowych: "Witaj na forum Ja więcej czasu niestety mam dopiero zimą na serfowanie po sieci...
Wiek: 46 Dołączył: 13 Mar 2002 Posty: 373 Skąd: Zabrze/Warszawa
Wysłany: 15-06-2005, 10:49
Dzięki DiW za "pokrętną" odpowiedź
a wracając do mojej odpowiedzi to czytam FN oraz inne bo cały czas się uczę a w gąszczu przepychanek, luźnych rozmów można znaleźć dużo przydatnej wiedzy!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko