Wysłany: 24-02-2006, 08:40 wyciete posty
wow, ale tna
ps. a co tam, dodam o co chodzi. chodzi o temat "lowiectwo podwodne" niektore wyciete posty moze nie byly na temat chorwacji, ale byly na temat co kto mysli o lwiectwie podowdnym... a dyskusja byla bardzo kulturalna, kazdy powiedzial to co uwaza, nikt odo nikogo nie mail pretensji, a potem sobie zeszlismy na temat boksu. No i jeszcze zrozumialbym jesli by usunieto posty na temat boksu, ale na temat co kto mysli o lowiectwie... nieladnie.
Wysłany: 24-02-2006, 11:17
Ty? Nawet maila otrzymałem że mój post został wycięty. Szkoda że nie wycinasz tematów zdublowanych (dwa osobne tematy nt tego samego filmiku ze stancji u babci) zamaist cenzurować dysksuje o zabijaniu rybek w celu spożycia
Trąci to troszeczkę cenzurą i narzucaniem jedynie słusznego punktu widzenia. Tak jakoś analogię do tego co się w naszym ślicznym kraju ostatnio dzieje w tego typu działaniach dostrzegam.
Po za tym, dyskusja była kulturalna, nikt nikogo nie obrażał a jedynie wyrażał własne zdanie.
Wydaje mi się, że w tej sytuacji znacznie bliższe prawdzie byłoby sformułowanie:
Powód: Post niesłuszny z wizjĹĄ moderatora
(kimkolwiek by on nie był - nie piję do Ciebie Darku)
Adam Frajtak [Usunięty]
Wysłany: 24-02-2006, 15:30
Witam
Moje posty tez zostaly wyciete zdaje sie ze wszystkie jakie wnioski wyciagnalem? ano takie- jakis inkwizytorktory nigdy nie byl w Chorwacji i nie zna realiow zaczyna cenzurowac temat na ktorym kompletnie sie nie zna. Moja odpowiedz na temat lowiectwa mogla sie wydawac nie na temat ale w istocie oddaje chyba dokladnie tamtejsza sytuacje - Powtorze predzej tamtejsi kolaboranci zapoluja granatami na nurka a szczegolnie z Polska flaga na ramieniu niz wydadza zezwolenie na polowanie podwodne. Aaaa bym zapomnial bardzo mocno zaczyna mi sie nudzic odbieranie maili z informacja ze moj kolejny post został usuniety z powodu niskiego poziomu intelektualnego lub dlatego ze nie pisze na temat.
mam taką popozycję:
Darku jeżelki masz taką możliwość, to zablokuj Moderatorom opcję kasowania postów.
Istnieje Kosz do którego posty niezgodne z regulaminen FN mogą być przenoszone. Z punktu widzenia użytkownika FN efekt ten sam (post przestaje być widoczny), jednak w razie podobnej draki post taki można odzyskać i przywrócić jego "widzialność" w danym temacie, a po skasowaniu zrobić się tego już nie da.
mam taką popozycję:
Darku jeżelki masz taką możliwość, to zablokuj Moderatorom opcję kasowania postów.
Istnieje Kosz do którego posty niezgodne z regulaminen FN mogą być przenoszone. Z punktu widzenia użytkownika FN efekt ten sam (post przestaje być widoczny), jednak w razie podobnej draki post taki można odzyskać i przywrócić jego "widzialność" w danym temacie, a po skasowaniu zrobić się tego już nie da.
Podpisuję się pod tym słusznym i demokratycznym postulatem obiema ręcami.
Ponadto powtórzę - czasem tak się dzieje, że proste pytanie powoduje pewną dyskusję. Nie widzę w tym nic ani zdrożnego, ani sprzecznego z duchem forum które winno być nie tylko forum wymiany informacji, ale rownież poglądów.
Wysłany: 24-02-2006, 16:56
Zaraz sprawdze czy sie tak da ale chyba sie da
Mam jeszcze prosbe: poprosze o date kiedy posty byly wyciete albo date maila i godz. mowiacy o usunieciu postu, wowczas sprawdze w logach kto to zrobil
Juz zaden moderator nie usunie postu. Moze conajwyzej przeniesc do kosza ktory jest niewidoczny ale wowczas jest mozliwosc przywrocenia go.
Mam nadzieje ze to zapobiegnie cnezurze
No,też sie trochę zdenerwowałem-w końcu ja "rzuciłem" temat łowiectwa.W pełni zgadzam się z przedmówcami,że dyskusja była OK.
Rozumiem,ze nie wszyscy lubią łowiectwo-ale przecież można ( i trzeba ) o tym rozmawiać.A przy tak fajnych interlokutorach jak forumowi ludzie,to i człek jakiej ogłady nabierze.
Acha-coby było całkiem śmiesznie:post zamieściłem na prośbę mojego klubowego kolegi-ma problem z dostępem do netu.Ja sam od 15-17 lat nie strzelam z kuszy-zmieniłem opcje na fotografię...
Ale rybki lubie jeść-mniam
Adam Frajtak [Usunięty]
Wysłany: 24-02-2006, 20:35
DarekS napisał/a:
Mam jeszcze prosbe: poprosze o date kiedy posty byly wyciete albo date maila i godz. mowiacy o usunieciu postu, wowczas sprawdze w logach kto to zrobil
Proszę:
post nr xxxxx1 23-02-2006 godzina 19:52
post nr xxxxx2 23-02-2006 godzina 20:18
post nr xxxxx3 23-02-2006 godzina 20:22
post nr xxxxx4 23-02-2006 godzina 20:41
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko